Andreas Cervenkas (SvD) grova lögn om SCA/ Industrivärden, bara idioter litar på Svenska Dagbladet

2016-11-29 17:26

källa modig bok som visar hur en konspiration fällde några av de mäktigaste inom svenskt näringsliv;

Jag har precis läst färdig TV 4 journalisten Jens B Nordströms nya bok Tronstriden. När man googlar efter boken på Firefox och klickar på Bokus länken, så är den saboterad under Firefox. Detta är ett gott tecken, då är boken farlig för etablissemanget.

Jag hade inte följt turerna omkring SCA, Industrivärden och deras jaktrepresentationer och flygresor. Boken Tronstriden ger en mycket övertygande bevisning att alla väsentliga anklagelser mot SCA, Industrivärden, Handelsbanken och deras ledare är en ren bluff. De har inte gjort några fel alls, allt är påhittat av elaka journalisterSvenska Dagbladet (SvD) under ledning av deras mest kände ekonomi-journalist Andreas Cervenka.

Då är det ett hån mot all ärlig journalistik i Sverige att dessa lögnare fick Stora Journalistpriset och Guldspaden 2015 för precis ett år sedan. Ingen protesterar, enbart en ensam journalist vågar trotsa lögnflocken: Jens B Nordström. Boken Tronstriden är mycket modig och läsvärd. För mig som jurist med nästan 30 års erfarenhet från flera länder på nacken är bevisningen vattentät, håller i vilken ärlig domstol som helst.

I viss mån är boken en partsinlaga från främst Sverker Martin-Löf, då han gärna ville komma med sin nedtystade röst i den elaka mediastormen mot honom och hans kronprinsar Anders Nyrén och Jan Johansson samt deras familjer. Men Nordström har behållit den nödvändiga distansen till fulmedias villebråd och boken känns som en neutral och ärlig röst i SvD-härvan.

Det var lätt för Nordström att avslöja Andreas Cervenkas talrika lögn, som ofta var oväntat primitiva, som t.ex. att Maths O Sundqvists jaktanläggning Henvålen skulle stå på ofri grund eller att SCA skulle ha utfärdat falska fakturor. Historien med det tomma flygplanet som enbart skickades för att hämta Sverkers bortglömda plånbok var också en skröna.

Nästan samtliga allvarliga anklagelser från SvD grundas på anonyma källor. Men Cervenka & Co bemödar sig inte att kontrollera sina källor. Dessutom lämnar Cervenka och hans chefredaktör Fredrik Karén oförskämda svar till den som vågar kritisera den systematiska desinformationen.

Boken Tronstriden gör det tydligt att någon har beställt hetsjakten mot Industrivärdens högvilt med syftet att tvinga bort dem från sina mäktiga positioner. Utan synbar anledning startade Andreas Cervenka sin förtalskampanj plötsligt november 2014, vilket är astrologiskt intressant, nämligen under skorpionens tecken, där många illdåd startade, t. ex den sovjetiska revolutionen. Att Cervenka är en oseriös bankmarionett hade White TV tidigare fokuserat på.

Boken pekar Fredrik Lundberg ut som konspirationsspindeln i nätet, då han ökade sin maktposition inom Handelsbankssfären. Jag tvivlar dock att han har så mycket makt bakom kulisserna att kunna ge order till SvD:s ledande journalister, prisutdelare, halvkriminella åklagare från ekobrottsmyndigheten eller installatörer av avancerade avlyssningsmanicker. Denna handstil luktar mera att en säkerhetstjänst är inblandad. De kontrolleras i sin tur av bankerna, i Sverige familjen Wallenberg. De har utökad sin makt väsentligt genom att mörda Ivar Kreuger 1932 samt talrika lömska attacker mot alla inom näringslivet, som blivit dem för mäktiga. Jag ser där ett samband med mordet på Maths O Sundqvist, Carnegie och HQ-bank.

Jag vet själv hur det känns, när SvD-drevet går. Jag råkade ut för det februari 1999, efter att jag hade dristat mig att försöka offentliggöra bombbilderna från M/S Estonias vrak, som dock inte publicerades av SvD, men däremot massor med lögn och falska anklagelser mot mig. Den militära underrättelsetjänsten MUST förde regi då. Syftet var att jag inte längre skulle vara ombud för de 944 Estonia-anhöriga under vår stora skadeståndsprocess i Paris. Precis som Martin-Löf och de andra från Industrivärden pallade jag inte mediedrevet och lade ner mitt arbete för de Estonia-anhöriga under två år. Jag förlorade nästan samtliga viktiga uppdrag över en natt och är sedan dess svartlistad i Sverige. Jag har inte lyckats att hämta mig från denna ekonomiska smäll.

Jag har också råkat illa ut för Andreas Cervenka, då han vägrade att rapportera om mitt mycket viktiga pilotmål mot SEB och deras kriminella bankpyramidspel.

I SCA/Industrivärdens fall var det attackerna mot oskyldiga familjemedlemmar som gjorde, att fjortontaggarna kunde bringas till fall trots att de är oskyldiga. De tvingades att själv välja att gå.

Men SvD är inte de enda som tillhör journalistmaffian i Sverige. DI, DN, AB och alla de andra stora följde med i drevet utan att vara källkritiska. Ytterligare ett bevis att Sverige inte har några fria media idag. Alla mediabosser är korrumperade.

Det är skrämmande hur en tidning kan bygga upp ett luftslott med falska anklagelser och hela Sverige tar detta sedan som en "sanning" utan att kontrollera källorna. Sverige har tyvärr blivit en bananrepublik som förstörs i rasande fart.

Boken Tronstriden ger i alla fall en viss rehabilitering åt de oskyldigt dömda, som en gång tillhörde de mäktigaste inom svenskt näringsliv.

Läs även på JournalistenSvD svarar inte på hur fakta kollades

Annan Andreas Cervenka kritik på WTV:

Skall Wallenberg slakta Fredrik Lundberg nu, efter Martin-Löf, Anders Nyrén, Jan Johansson och SCA?

Bankmarionetten Andreas Cervenka (SvD) vilseleder Svenska Folket;

Andreas Cervenka (SvD) säger inte hela sanningen om bail-in; Deutsche Bank på fallrepet;

och mot hustrun Johanna Cervenka:

Gammelmedia hade även fel om Trump och börsen. Dow Jones all time high

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.