USA ansvarig för M10 Aleppo-sjukhus bombningen. Wallström krigshetsare tillsammans med fulmedia

2016-10-03 21:09

Direkt efter att det största sjukhuset M10 i östra Aleppo har bombats, utpekar Margot Wallström tillsammans med fulmedia ut Ryssland och Assad-regeringen (att kalla dem regim är lögn, då den valdes på demokratiskt sätt). Ingen utredning har gjorts. Inga bevis har dykt upp.

Märkligt är också att engelska och tyska media rapporterade om den vidriga attacken redan i lördags, den 1 oktober 2016, när det hände, inte tre dagar senare. Även det visar vilken låg kvalité svensk gammelmedia har.

Men även utan utredning är det lätt att peka ut USA som den skyldige. De har ofta tidigare bombarderat sjukhus. Det var naturligtvis inga misstag, precis som USA, Israel, Turkiet, England, Saudiarabien och Qatar ligger bakom ISIS. USA har ett intresse att provocera Putin. De vill behärska hela planeten. USA är ondskans supermakt, inte Ryssland. Putin har inget intresse att bli svartmålad i världen.

Dessa länder gör allt för att starta ett krig mot Ryssland, för att dra igång WW3. Frankrike och Sverige är med. Som tur låter Putin sig inte provoceras och Obama försöker bromsa makthavarna i bakgrunden så gott han kan från sin mycket inskränkta maktposition. Ryssland är inbjuden av Syrien, alla andra som finns där begår folkrättsbrott, då de trängt in i ett främmande land utan tillstånd. Vad skulle USA säga om Kina skulle invadera dem för att sätta sin president på tronen under förespegling att hjälpa alla oskyldigt dömda i amerikanska fängelser, där det sitter fler folk inlåsta per capita än i Kina?

2018 stängs de flesta portaler för de negativa krafterna. Då får de inga nya förnödenheter och brottslingar från den fjärde dimensionen in hit längre. Därför har de bråttom att dra igång WW3 med alla medel och på alla fronter:

1. Syrien

2. Ukraina

3. Jemen

4. Europa genom insmugglade ISIS-arméer

5. Finanskrasch och -krig

Fienden är Ryssland som svartmålas med alla tänkbara lögn och fula knep. Den engelska pressen ljuger dock inte lika primitivt som den svenska om sjukhusangreppet i lördags. Där får man också veta att även raketer besköt sjukhuset.

Den tyska CIA-blaskan Süddeutsche hittar ingen politiker som vill svartmåla Ryssland. Vem tar de då till sin hjälp? Sveriges utrikesminister Margot Wallström. Det är synnerligen vidrigt hur Margot Wallström blivit en ljugande krigshetsare mot Ryssland. Det rimmar illa med hennes modiga politik mot Israel för att skydda Palestina och mot Saudiarabien. Antingen blir hon mordhotad av Mossad, som mördade hennes bästa väninna Anna Lindh, eller så är Margot under mind control. Vi vet från vår mind control forskning, att kärlek tränger bort den lömska mind control överstyrningen. Margot Wallström älskar Anna Lindh mycket, men inte Putin. Så kanske det är enklast att förklara att hon å ena sida för en föredömlig utrikespolitik mot Israel och å andra sidan bidrar till att kasta världen in i det tredje världskriget. Hon borde testa homeopatiskt guld, aurum metallicum, mot mind control. Det har inga biverkningar. I sämsta fallet blir det inga effekter alls.

Väst med USA i spetsen har hela tiden begått hemska massmord som man sedan skyllt på Ryssland, för att provocera Putin till krig. Det värsta exemplet är nedskjutningen av det malaysiska flygplanet MH17 sommaren 2014.

Wallström och alla journalister på fulmedia som smutskastar Putin har blod på sina händer, då det stänker från gärningsmännen som de ger stöd till; och det är inte ryssarna eller folk från den syriska regeringen.

Glöm inte att det var USA och de västliga allierade samt Turkiet, Saudis, Quatar, UAE och Israel som skickade väl utrustade terrorister in i Syrien, för att störta Assad, som valdes i korrekta val och som är omåttligt populär i Syrien. Där pågår inget inbördeskrig utan en invasion av främmande makt i den äckligaste formen man kan tänka sig: ISIS, al-Nusra, al-Qaida, Free Syrian Army och vad de alla heter. Olika namn, samma kriminella gäng, samma krafter som styr.

Tack vare Putin har Syrien inte fått uppleva samma hemska öde som Libyen, som var ett av Afrikas mest blomstrande länder!

Den tredje filmen hittades på vaken.se

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.