Var terror-Omar Mateen i Orlando fjärrstyrd av FBI?

2016-06-14 21:25

All terrorism är statsterrorism. Säkerhetstjänsterna har extremt bra kontroll över oss med sina moderna George Orwell teknologier, i synnerhet de amerikanska. Därför är det en klassiker att terrorister som har slagit till, varit under någon from av observation från minst en säkerhetstjänst (staten) innan. Så också med islamisten Omar Mateen som enligt officiella (och därmed opålitliga uppgifter) skall ha mördat flest människor i USA genom terror sedan 9/11.

- Officiellt medger USA att FBI har haft ögonen på Omar Mateen sedan länge. Varför stoppar de inte honom???

- Han har varit anställd hos ett av världens ledande säkerhetsföretag G4S och därmed indirekt hos Department of Homeland Security. De har stenhårda kontroller innan de anställer någon. Hur kunde terror-Omar slinka igenom dessa kontroller, om inte med hjälp av FBI?

- Veterans Today undrar om mind control var med i spelet. (MK-Ultra var ett huvudprogram som CIA hade för mind control under 1950- till 1970-talet.) White TV undrar samma sak. Massmördaren hade psykiska problem, bipolär, som ofta är ett resultat av mind control.

- Enligt flera vittnesmål var gärningsmannen inte ensam. Med andra ord det gamla vanliga mönstret som säkerhetstjänsterna så gärna exercerar: officiellt var det en ensam gärningsman/galning men i verkligheten var det flera, som t.e.x vid Kennedymordet, Palmemordet, Anna Lindhmordet eller massakern på Utøya.

- Den 9 juni 2016 annonserade flera islamistiska portaler att en terrorattack skulle ske och en muslimsk imam uppmanade i Orlando alla att mörda samtliga homosexuella i omgivningen! Hur döv är FBI egentligen?

Förmodligen inte alls då det hela misstänks vara deras egen operation, som t. ex. den första attacken på World Trade Center 1993 och Oklahoma massakern.

Från gammelmedia kommer vi säkerligen inte få någon information åt det hållet.

CONFIRMED: FBI Introduced Florida Shooter to "Informants"

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.