Flera bomber i Oslo: Breivik kan inte ha agerat ensam

2012-07-22 00:00

En uppmärksam dansk har säkrat bevis, att massmedia bedriver en massiv mörkläggning ang. frågan om flera bomber ingick i attacken mot Norge för ett år sedan den 22 juli 2011. Hans film nedan är övertygande. White TV har hittat ytterligare en bekräftelse på att media i smyg har ändrat informationen om att flera bomber fanns med i Oslomorden. "Flera bomber ska ha detonerat samtidigt, uppger tidningen Dagbladet på nätet." rapporterar Kyrkans Tidning den 22 juli 2011. Men om man klickar på länken under Dagbladet så kommer en annan text. Denna text är daterad till klockslaget 15:28 samma dag, men i artikeln meddelas nu att den norska polisen vid 17-tiden bekräftat, att det rör sig bara om en bomb. Hur kunde reportern se in i framtiden??? Här kan vi alltså konstatera att att den tidigare uppgiften om flera bomber censurerats bort. Ett sådant agerande kan innebära skyddande av brottsling, ett allvarligt brott!

"Norska polisen sa tidigt att alla måste lämna centrala Oslo då det finns ytterligare två bomber de ännu inte hittat. Samtidigt har man ökat beredskapen på flygplatsen Gardemoen.

– Ni kan inte gå igenom här eftersom det fortfarande är två bomber som vi inte vet var de är, upplyser polis på plats." skriver nyheter24.se . GP rapporterar ungefär samma sak.

Det är vidrigt hur massmedia censureras inifrån genom en osynlig hand i alla västliga 'demokratierna'. Dels beror det på att många högt uppsatta journalister är hemliga agenter och dels så är många journalister mind controlled, fjärrstyrd med ett litet chip. Dessutom styrs mycket genom ägarna. Därför skall det förbjudas genom lag att någon får äga mer än ett medium och systemet med ansvarig utgivare skall avskaffas, då det bäddar för censur ovanifrån. De journalister som publicerar skall vara personligen ansvariga, ingen annan.

Allt talar för att Anders Bering Breivik är mind controlled, vilket White TV redan haft flera inslag om.

Sista videon (nedan) visar vad White TV redan rapporterade om den 27 aug 2011: att det hölls en stor polisövning på Utøya inte ens en timme före massmorden, med exakt samma scenario, precis som under 9/11, 7/7 och M/S Estonia-massmordet. Detta visar att det var samma kriminella sammanslutning bakom alla dessa massmord: Illuminaterna med sitt villiga Mossad-verktyg. Att se på Israel som Mossads uppdragsgivare, ger en felaktig bild av förövaren (falsk flagga). Mossads verkliga uppdragsgivare och skapare är bankhuset Rothschild. Många av mordoffren på Utøya önskade att det skulle öppnas en ambassad för Palestina i Norge och krävde en bojkott mot Israel. Dessutom hade Norge framfört propåer om att dra sig tillbaks från sin del i våldtäkten mot Libyen. Att det fanns flera bomber i Oslo passar väl in i bilden. En mäktig och effektiv organisation planerade och förberedde allt och kunde dessutom fjärrstyra den norska polisen, som begick extremt många allvarliga fel den 22 juli 2011. Breivik är fullt frisk och inte sinnessjuk, utan offer för Mind Control och därför helt oskyldig!