Efter att hela EU förklarat krig mot ISIS är det logiskt att de attackerar huvudstaden Bryssel

2016-03-24 07:17

Efter ISIS/Daesh attacken mot Paris den 13 november 2015 enades EU för första gången i historien militärt: de åberopade Lissabonfördragets solidaritetklausul enl. 42 Art. 7 st. AB skrev:

"Frankrikes president François Hollande har bett övriga EU-länder om hjälp att möta attacken från terrorsekten IS. Svaret kom direkt på försvarsministrarnas möte i Bryssel i går.

–?Det fanns ingen tvekan över huvud taget, sa försvarsminister Peter Hultqvist (S) efter mötet.

Alla ställer upp. När Lissabonfördraget, EU:s grundlag, antogs var det mycket diskussion om hur unionen ska kunna möta kriser och hot på ett effektivt sätt. För Sverige var det viktigt att den så kallade ”solidaritetsklausul” som antogs inte innehåller ­något tvingande krav att komma till militär hjälp.

Varje medlemsstat måste själv få ­bestämma – eftersom EU inte är någon försvarsallians."

Rent folkrättsligt befinner sig EU och dess medlemsstater i krig med ISIS. Vissa invänder att ISIS inte är en stat, men det kan man tvista om. De har ett territorium, ett folk och en slags regering, men ingen som har erkänt dem. Det som bestämmer deras agerande är dock deras egen syn på saken och då är de en islamsk stat som känner sig attackerad.

"Europol varnar nu för ett nätverk på uppemot 5 000 våldsbejakande islamister som är farligare än polisen tidigare trott och som tros kunna begå framtida terrorhandlingar.

– Vi står inför ett mer farligt och akut säkerhetshot från IS. Det hotar inte bara Frankrike och Belgien utan ett antal andra europeiska länder, säger Europolchefen Rob Wainwright till BBC.
– Det är definitivt det allvarligaste hotet vi stått inför på minst ett decennium, fortsätter han.
Wainwright kommer att framföra sin varning under det extrainsatta mötet mellan EU:s 28 inrikes- och justitieministrar i eftermiddag med anledning av terrordåden i Bryssel.
" rapporterar Omni.

Den tyska statliga TV-kanalen ARD hade i söndags en bra deckare i superserien Tatort med titeln Zorn Gottes, Guds vrede. Den handlade om träningen av polisen ifall ett attentat utförs av ISIS-terrorister mot en flygplats i Tyskland. En terrorist fick utveckla sitt försvar:

1. Det är Väst som mördad flera miljoner människor i Irak, Afghanistan, Pakistan och många andra länder de senaste åren.

2. Dagligen slaktas oskyldiga civila muslimer av drönare som USA styr från baser i Tyskland.

3. Ingen gråter när civila och många barn dör genom västländernas förstörelse av Mellanöstern.

4. När det är attacker i Syrien med många oskyldiga döda målas inga offentliga byggnader i färgerna från den syriska flaggan.

Detta är seriösa argument som motiverar islamska terrorister. Att de dessutom styrs och byggts upp av Mossad, MI6 och CIA, vet de inte om själva och gör saken ännu mera skandalös.

Detta rättfärdiga dock inte att slå tillbaka med terror och nya mord på oskyldiga människor. Terroristerna spelar bara i händerna på de mörka bakgrundskrafterna och ger näring åt jinns.

Avslöjande är också att ISIS aldrig slår mot israeliska mål, eller George Soros eller familjerna Rockefeller eller Rothschild. Detta visar att ISIS-soldater fjärrstyrs av just dessa krafter. Att inte märka detta visar hur dumma Daesh-terrorister är.

Men terrorn i Bryssel bör leda till diskussionen att Väst slutar med sin terror mot arabländerna och slutar sluta avtal och leverera vapen till skurkstater som Saudiarabien och Turkiet!

Läs även på Veterans Today:

Breaking, Exclusive: Brussels “Mastermind” Captured by Syrian Kurds, Implicates Erdogan;

Every hundredth refugee a terrorist, every third terrorist an ISIS suicide bomber, ready to die at Turkish command

3/22 false flag! Gladio strikes Brussels on satanic holiday

Mr. Erdogan: How did you know something was going to happen in Brussels again?

Annat om Europas krig mot Daesh och vice versa på White TV:

Sverige är redan i krig idag, med ISIS, bara att Säpo, Must, MSB och media tiger;

Ansvarslöst av Säpo sänka terrorhotnivån när högste NATO-generalen dagen innan varnar för raka motsatsen;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.