Dan Eliasson, fulmedia och domstolarna ansvariga för nytt medborgargarde i Stockholm

2016-01-30 04:40

I Sverige råder Vilda Västern och anarki 2016. Då är det glädjande att läsa om ett nytt medborgargarde i Stockholm som vill skydda kvinnor och barn. De annonserade sitt ingripande med följande flygblad igår eftermiddag den 29 jan 2016 på Sergels Torg i centrala Stockholm:

källa;

Fulmedia rapporterar som vanligt på ett förljuget sätt om händelserna i går kväll runt Centralstationen, Vasagatan och Sergels Torg. De kallar flygbladet för rasistisk, men visar det inte. Läs och döm själv. Bara ofria Fria Tider och Avpixlat ger hela bilden. Det är därför gammelmedia går i graven.

"Ett större bråk uppges under kvällen ha brutit ut mellan något slags huliganer och de marockanska gäng som sedan en tid driver runt och begår rån och sexualbrott i centrala Stockholm.

Kravallutrustad polis larmades till området runt T-centralen och en polishelikopter surrade under kvällen i luften medan orolig­heterna pågick. Men polisen vill inte kommentera vilka grupperingar det är som har bråkat med varandra.

– Det är ungdomar från alla möjliga håll och kanter, det är inte någon speciell grupp människor. Det är väldigt mycket olika grupper, som sagt har det varit lite sammandrabbningar och elände, säger polisens presstalesman Albin Näverberg till Fria Tider.

Enligt en källa till Aftonbladet ska polisen ha fått tips om att hundratals fotbollshuliganer var på väg till stan för att "rensa upp". Måltavlan ska ha varit de marockaner som sedan flera månader tillbaka härjar i City, men det är en uppgift som Näverberg inte vill kommentera.  ....

Enligt polisens hemsida har en person gripits misstänkt för misshandel och fem personer omhändertagits för bland annat brott mot knivlagen, våld mot tjänsteman och ordningsstörande." rapporterar ofria Fria Tider.

Medborgargarden av det här slaget har även bildats i Tyskland på flera orter. De kan ha nödrätten enligt 24:4 Brottsbalken på sin sida. Folkets jubel har de i alla fall.

Medborgargarden mot invandrarkriminalitet har knappt funnits i Sverige tidigare. Svensken är mestadels en mycket fredlig och snäll person och det krävs mycket innan de kommer igång. Det är samhällets svek mot medborgarna på bred front som är den närliggande orsaken till att folket börjar ta lagen i egna händer.

En polischef som förstör polisen genom "reformer" och skandalösa order om mörkläggning av invandrarnas rasant ökande brottslighet. Politiker som sätter dit en sådan klåpare som Dan Eliasson och tolererar ständiga lagbrott när de släpper in hundratusentals penningmigranter och ISIS-terrorister utan att ens kontrollera vilka de verkligen är. Asylanter som får mer pengar än svenska medborgare. Gammelmedia skönmålar invandrarläget konsekvent trots "erkännanden" om bättring. Värst är domarna i Sverige. De friar på löpande band de få kriminella migranter som polisen lyckas fånga in trots sina urusla resurser. I de sällsynta fall de fäller en invandrabrottsling så blir det extremt milda straff och han är ute mycket snabbt i samhället igen för att begå nya brott. Bara om vi har tur och media belyser ett speciellt fall, då bekvämar sig domarna att döma på ett rättvist sätt. 80% av Sveriges domare borde få sparken omedelbart. Detta är min erfarenhet efter 26 års domstolspraxis i Sverige.

Etablissemanget är tydligen mycket rädd för ovan publicerade flygblad. När jag klickade på Avpixlats inslag om kvällens händelse kom inte flygbladet med under laddningen av sidan:

När jag började nyhetssurfa på mobilen i morse vid fem tiden snubblade jag över Fria Tiders inslag, som blev anledningen till den här tidiga publiceringen. När jag sedan startade min dator och klickade på Fria Tiders hemsida så kom artikeln om medborgargardet inte upp alls, se filmsnutten nedan.

Filmen nedan är från Expressen, som inte heller visar flygbladet eller dess innehåll.

Andra anarkibevis på White TV:

Vi och polisen kräks över kräket Dan Eliasson, polischefen måste avgå enligt SD:s och andras krav;

Är bränder av flyktingboende rättfärdigade av nödrätten?

Flesta domare i Sverige värdelösa då under mind control;

Drevet borde gå mot DN som mörkade invandrar-sexövergrepp och inte mot modiga Wallström;

Sverige är redan i krig idag, med ISIS, bara att Säpo, Must, MSB och media tiger;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.