Ofria Fria Tider och Avpixlat styrs av samma kraft som ISIS

2015-12-22 23:57

Idag fick White TV nya bevis att ofria Fria Tider och Avpixlat systematiskt förtiger de mest farliga aspekterna med invandringstsunamin. Som White TV tidigare klagade över så vägrar dessa "invandringskritiska" kanaler systematiskt att använda ordet migrationskrig och pekar inte på alla de fakta som hänger samman med att främmande makt för ett krig mot Sverige med invandrare som vapen.

White TV:s banbrytande intervju med den tyska källan om hemliga ISIS-arméer som invaderat Europa spreds inte heller av Avpixlat eller ofria Fria Tider. I Tyskland har intervjun setts över 100 000 gånger.

White TV bad Avpixlats Jan Sjunnesson nyligen om en intervju ang. vapengömman i Jämtland intill ett asylboende, men fick naturligtvis kalla handen.

Ikväll fick White TV via tyska källor informationen om en alarmerande artikel i brittiska Daily Mail:

"We'll behead you in your home unless you convert to Islam': Police in Sweden investigate chilling notes posted through letterboxes in the country

Skrämmande att dessa flygblad inte visas i svenska media:

Sveriges Radio Uppland kom med en blygsam rapportering om denna illa varslande händelse att skrämmande ISIS-flygblad hade utdelats på vissa orter i Sverige:

"I torsdags fick polisen in larm från två personer på Steningehöjden i Märsta som berättade att någon eller några hade delat ut lappar med hotfulla budskap från IS i deras brevlådor. ....

Polisen rubricerar händelsen som olaga hot men har inga misstänkta.

Hur jobbar ni vidare med det här?

- Direkt när vi fick känndedom om lapparna kontaktade vi Säpo. Det är rutin. För oss handlar utredningsarbetet om att genomföra tekniska undersökning av de här breven för att leta efter till exempel fingeravtryck. Sen är vi intresserade av att komma i kontakt med eventuella vittnen.

Hur bedömer ni brevens trovärdighet?- Det är jättesvårt att säga, men där får vi också hjälp av Säpo som tittar på till exempel olika symboler som använts i breven. Det kan bara vara någon som är ute efter att skrämmas men innan vi vet tar vi det på största allvar, säger Emil Andersson."

Dagen därpå kommer SR Uppland med en uppföljning:

Inte första gången som lappar med IS-budskap delas ut i Märsta

- Vi har varit med om att det har delats ut flygblad med budskap från IS förut. Men jag känner inte till att det har kommit hotulla brev eller lappar i brevlådor tidigare. Det är nytt för mig, säger Emil Andersson som är lokalpolischef i Sigtuna."

Exponerat skriver om händelsen med hänsyn till att en okänd idiotblaska smutskastar den mycket läsvärda papperstidningen Nya Tider genom att ljuga att polisen misstänker att de skulle ha spridit ISIS-flygbladen.

Här kan ni läsa på Nya Tider hur fulmedia igen försökt svartmåla den alternativa tidningen med primitiva lögner.

SVT region Stockholm tog också upp ISIS-lapparna i folks brevlådor och hänvisar att Säpo kopplats in.

När man slår efter Emil Andersson Sigtuna eller ISIS-flygblad på Avpixlats eller ofria Fria Tiders sökfunktion kommer inget om den här händelsen.

Hur kommer det sig?

Det enkla svaret är att de står under samma kontroll som ISIS: de sionistiska säkerhetstjänsterna Mossad och CIA. Deras främsta vapen är mind control, som har utvecklats till skrämmande avancerade nivåer.

Att denna ISIS-flygblads historia har filtrerats bort även från den kontrollerade oppositionen bestående av Avpixlat och ofria Fria Tider bevisar hur stor faran med terroristattacker genom insmugglade ISIS-arméer är i Sverige och Europa.

Sverige är riktigt illa däran när politiker, journalister, den kontrollerade oppositionen, domare, åklagare, polisledningen, stora delar av Säpo, delar av  MSB och  Must samt de flesta kulturpersonligheter är fjärrstyrda av främmande makt, som vill förinta Sverige.

Andra ISIS terror varningar på White TV:

här en repetition av viktiga filmer, ifall någon har missat dem:

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.