Aftonbladet ljuger om Newsvoice. Grattis newsvoice.se Update 17.9.

2015-09-13 08:50

Idag sprider AB som vanligt nya lögn:

"En MP-riksdagsledamot massmejlade riksdagen – och länkade till en sajt som påstår att USA ligger bakom IS samt att salt och vatten kan bota cancer.

Nu har mejlet retat upp flera riksdagsledamöter.

– Han framstår allt mer som en foliehatt, säger Fredrik Malm (FP).

I veckan skickade riksdagsledamoten Jan Lindholm (MP) ut ett massmejl med rubriken: "För allas kännedom om maktspelet bakom GMO". Det gick ut till alla riksdagsledamöter, samtliga partiers kanslier och miljö- och jordbruksutskottet. I mejlet länkade Lindholm till en artikel om genmodifierade livsmedel, GMO.

– Jag skickade den till alla eftersom jag inte själv sysslar med GMO-frågan, säger Jan Lindholm till Aftonbladet.

Länkande till kontroversiell sajt

Artikeln rör "akademisk korruption" inom GMO-industrin i USA – och antyder att även forskare i Sverige skulle kunna vara köpta av livsmedelsindustrin.

– Huvuddelen bygger på en artikel från New York Times. Den handlar om kopplingen mellan livsmedelsindustrin och forskningsvärlden. Jag tycker det är viktigt att vi som riksdagsledamöter har bra information, säger han.

Men den svenska sajten, newsvoice.se, som artikeln publicerats på är starkt ifrågasatt. En av många artiklar med kontroversiellt innehåll handlar om att USA och EU i själva verket ligger bakom IS och flyktingströmmarna från Mellanöstern. Och massutskicket har väckt kritik. En av de riksdagsledamöter som är kritiska är Fredrik Malm (FP).

– Det där är så kallade alternativsajter som sprider konspirationsteorier. Det är ju ingen som ser det som en seriös nyhetskälla, säger han. "

1. Newsvoice är inte starkt ifrågasatt. Sådant hittar fulmedia på om sina konkurrenter i brist på bättre argument.

2. White TV tittar på newsvoice.se varje dag. Aldrig har det påståtts på sidan att enbart vatten och salt skulle kunna bota cancer. Detta är en fet lögn från Aftonbladet.

3. Newsvoice har helt rätt och mod att sprida fakta som entydigt bevisar att USA ligger bakom IS. White TV har ideligen påpekat att journalisthororna på Aftonbladet, som Wolfgang Hansson t.ex,. är medskyldiga till att IS/ISIS skördar så många offer och vållar delar av flyktingkaoset.

4.Newsvoice är en mycket pålitlig källa när det gäller alternativ medicin, kritik av skolmedicinen samt kritik av genmodifierad mat (GMO).

5. Gör som White TV: läs Newsvoice varje dag, där sprids inga lögner som på Aftonbladet!

6. Det är ett moraliskt slag under bältet att kalla någon för foliehatt Fredrik Malm (FP)! White TV önskar dig. Fredrik Malm, att du också blir torterad med lömsk strålning som miljontals andra människor på jorden. Då skulle du också raskt bygga en foliehatt åt dig själv. White TV får dagligen post från något strålningsoffer i världen som lider under hemska smärtor från strålning och som ber om råd hur plågan kan lindras. Dessa förtvivlade människor märker att någon skickar strålning mot dem och därför gör de egna foliehattar för att skärma av strålningen. De tror nämligen att det handlar om elektromagnetisk strålning. Då skulle en foliehatt hjälpa. Problemet är dock att säkerhetstjänsterna använder en hemlighållen strålning, skalärvågor, som går genom allt, foliehattar, tjocka murar och även hela jordklotet. Många av dessa människor begår självmord i sin ensamma förtvivlan därför att oseriösa och obildade politiker och journalister vägrar att acceptera fakta om denna typ av strålning som går under nyckelordet mind control.

Fredrik Malm har tidigare jobbat som frilansande journalist på tidningen Expo och har suttit i styrelsen för Samfundet Sverige-Israel.

Update kl. 17.37: Efter att White TV skickade under lunchen per e-mejl kritik mot inslagets författare Malvina Britts, som märkligt nog har en direkt Schibsted adress och inte hos Aftonbladet, har någon tagit bort den delen som anklagar Newsvoice för att salt och vatten kan bota cancer; i smyg och utan ursäkt naturligtvis. Det tillades kritik från Miljöpartiets ledning, Jonas Eriksson. "Jag bedömer Newsvoice som en väldigt oseriös sida. Det finns bristande källhänvisningar, brist på underlag och även konspirationsteorier generellt, säger han." Även detta är en fet lögn, som visar för övrigt att också han tittar på Newsvoice. Torbjörn Sassersson på Newsvoice är extremt noggrant med att göra källhänvisningar och har ofta betydligt bättre underlag än gammelmedia. Däremot gav Aftonbladet inga källhänvisningar för sin kritik mot Newsvoice!

Update 17.9.15. kl 01.14: Jan Lindholm (MP) står på sig mot journalispatrasket i Radio P4 Dalarna och anklagar dem för censur: "

– Jag sysslar inte med konspirationsteorier, jag har aldrig sysslat med det. Vadå konspirationsteorier?! New York Times skriver en jävligt intressant artikel som handlar om hur forskning finansieras i USA, är inte det intressant? Det har inget med konspirationsteorier att göra, det är fakta.

Du har ju fått kritik från dina kollegor i riksdagen...

– Ja men folk kritiserar mig för att folk är taskiga mot mig. Ni är ju bara intresserade av att kasta skit, det är det enda ni är intresserade av.

Vi är ju intresserade av att du förklarar dig...

– Men jag behöver inte förklara någonting, jag har läst en artikel, den artikeln grundar sig på mycket intressant information. Om du själv använder huvudet lite och tänker. Tobaksindustrin finansierade forskning som lyckades lura hela världen att det var ofarligt att röka. Efter mycket arbete så lyckades jurister i USA att få tobaksbolagen att erkänna att allt var bluff. Samma gäller läkemedelsområdet. Och nu har man i USA avslöjat en skandal där forskare har fejkat resultat, säger Jan Lindholm."

Mer om Sveriges ljugande och terrorism främjande gammelmedia på White TV:

Tal efter marschen mot Monsanto Stockholm 2015

Orsaken till flyktingkatastrofen efterfrågas inte av politiker och journalister då de själva är medskyldiga;

Aftonbladets Wolfgang Hansson medskyldig till IS vidriga brott, update 15.8.

Bonnier gynnar bankerna genom att sabotera bankreformrörelsen;

Väst ligger bakom IS och kunde stoppa dem vilken sekund som helst

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.