NATO har degenererat till en terrororganisation, inget för Sverige

2016-01-28 19:29

När jag utbildades till reservofficer i ett tyskt elitförband under två år på slutet av 1970-talet med många repövningar på nacken, var NATO en garant för fred och stabilitet mot Warszawapakten. När den föll och NATO bröt sitt löfte till Ryssland att inte utvidga NATO österut, degenererade försvarsalliansen till en av planetens farligaste terrororganisationer som hotar världsfreden hela tiden.

Vad vi på den tiden inte kunde veta var, att NATO:s Stay Behind rörelser i vissa länder redan var terrororganisationer. Värst var det i Italien, Belgien och delvis Luxembourg (Junckeralkoholisten inblandad). Men även i Tyskland begicks vissa terrordåd av Wehrsportgruppe Hoffmann, som mördade på Oktoberfest i München 1980. Jag pluggade då i München och en av mina närmsta vänner var väldigt nära bomben. Chocken sitter fortfarande i.

källa

Först på 1990-talet kom bevis för Stay Behinds terrorverksamhet. I Sverige heter den Arla Gryning och var ganska lugn enligt vad som kommit fram hittills. Men de deltog i Palmemordet i en aldrig fullständigt utredd roll, då Hans Rausings svärdotter Eva mördades under dramatiska omständigheter i London.

Sedan gick många NATO-länder in i Irak, Afghanistan och Libyen med utarmad uran utan folkrättslig förankring, efter att de själva iscensatte 9/11 under Mossads ledning. Där mördades miljontals oskyldiga civila, många kvinnor och barn och de västliga journalisthororna förteg detta ända fram tills idag.

Vad värre är så förtigs detta även av NATO-"oppositionen" i Sverige, trots att det är ett utmärkt argument mot Sveriges deltagande i NATO.

På senare år har NATO-landet Turkiet blivit högkvarteret och kommandocentralen för ISIS. Därifrån smugglas Daesh-terrorister på löpande band till andra NATO-länder och Sverige. Även ISIS-terroristernas beväpning och försörjning sker med Turkiets och familjen Erdogans lömska hand.

NATO- landet Turkiet attackerar alltså just nu Sverige med Daesh-terrorister och då skal Sverige släppa in NATO ännu mera genom ett Värdlandsavtal?

Sådana argument får vi aldrig höra av nickedockorna som blåser upp sig som NATO-"opposition" i Sverige. De tama argument som de trots allt kommer med, är ändå bra och värt att fundera över.

Läsvärd är även den idag offentliggjorda NATO-utredningen.

Mycket irriterande är också, att de aldrig diskuterar att Sverige redan är en hemlig NATO-medlem sedan 1950-talet. En NATO-opposition värd namnet borde kräva offentliggörandet av de hemliga avtal som ingicks av Sverige med NATO för 60 år sedan.

Läs hos Kristoffer Hell:

Sverige har redan ett värdlandsavtal – befinner sig under det amerikanska kärnvapenparaplyet sedan sex decennier

Kräv uppsägningen av dessa odemokratiska avtal och Sveriges utträde ur NATO!

Istället skall Sverige satsa på den europeiska försvarsalliansen, som redan på Frankrikes uppnaning har förklarat krig mot ISIS efter 13/11. Hollande bad inte NATO om hjälp utan EU, då han misstänker NATO:s inblanding i 13/11.

Annan NATO-kritik på White TV:

Nya bevis: NATO + deras Stay Behind tentakler är ett terroristnätverk;

Frankrikes inkoppling av EU och inte NATO är en fet smäll mot denna terrororganisation och USA;

Stoppa ACE Arctic Challenge Exercise 2015 NU !