Nya bevis: NATO + deras Stay Behind tentakler är ett terroristnätverk

2013-04-07 16:18

James Corbett from the Corbett Report driver en läsvärd Internet-portal. Nedan återges en intervju med Sibel Edmonds, en avhoppat FBI whistleblower, som driver bloggen boiling frogs. Då hon har turkiskt påbrå kan hon avslöja, att Turkiet var ett av de viktigaste fästen för NATO:s hemliga Stay Behind armé, som hade sina höger extrema killerkommandos i alla västliga länder bortom järnridån.

Sibel Edmonds avslöjar NATO:S kriminella verksamhet, Källa

I Sverige heter denna NATO-arm Arla Gryning, som misstänks inneha en ledande roll i Palmemordet. Om Eva Rausings utpekande av hennes svärfar som Palmemördare, Hans Rausing, en av världens rikaste män, är korrekt, så får även han räknas till detta nätverk.

Sibel Edmons avslöjanden av Turkiets roll i Stay Behind (ofta även kallad för Gladio, fast detta begrepp menar enbart den italienska grenen av terrornätverket) rörelsen fokuserar på en turkisk superbrottsling, som under lång tid stod på Interpols most vanted lista: Abdullah Çatli. Han befriades med en NATO helikopter från ett schweiziskt fängelse (vilket lögnhalsarna på Wikipedia naturligtvis förtiger)  för att sedan med ett diplomatpass njuta immunitet och fri rörlighet för sin droghandel, uppdragsmord etc.. Han dog i en bilolycka nov 1996 i turkiska Susurluk. Med honom i bilen omkom en av Turkiets högsta poliser och en medlem från det turkiska parlamentet, vilket vållade en stor skandal i Turkiet, som avslöjade det täta samarbetet mellan den turkiska staten och organiserad brottslighet.

Richard Cottrell misstänker i sin mycket läsvärda bok GLADIO, NATO's DAGGER at the HEART of EUROPE, på sid. 289 ff, att Abdullah Çatli blev mördad för att mörklägga hans förmodade inblandning i attentatet mot den polske påven Johannes Paulus II 1981. Cottrell räknar på sid. 293 upp åtta namn med berömda skurkar som plötsligt fann en svårförklarlig död. Enligt honom var det alltså NATO som låg bakom mordförsöket mot påven, för att svartmåla kommunisterna.

Källa

Dags att upplösa NATO och förbjuda diplomatpass och diplomatisk immunitet, då dessa verktyg har missbrukats för organiserad brottslighet alldeles för ofta. Alla svenska militärer och andra som samövar med NATO i hemlighet eller öppet bör skämmas och allvarligt fråga sitt samvete om de fortfarande kan ansvara för att stödja en sådan terrororganisation. Under det kalla kriget var det någonting annat. Då behövdes NATO som en fredsgarant och då var det svårt att genomskåda, att deras Stay Behind armar begick brott enligt löpande band principen.

Här länken till Corbett intervjun, som också berör 911

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.