Estonias bogvisir hängde kvar vid skrovet, avlägsnades under vatten kort efter sänkningen

Monday, 04 January 2021 19:23

Bogvisiret sprängdes bort av massmördarna för att kunna segla under falsk flagga: tyska Meyervarvets felkonstruktion orsakade Estonias förlisning. Lögnen spreds sedan av Carl Bildt redan under förlisningsdagen den 28 september 1994. Attentatsmännen (MI6?) hade dock inte räknat med att en bomb som skulle spränga loss bogvisiret inte smällde av på babords sida. Bilden på bomben är på omslaget av min bok M/S Estonia sänktes. Det är ett orange/rosa färgat paket på magnetfot, engelsk hexakomposit, som den engelska militären och MI6 gärna använder.

Bildresultat för ms estonia sänktes henning witte
Henning witte-Ms estonia sanktes

De andra bomberna runt bogvisiret smällde dock av enligt planen så att bogvisiret lossnade, men hängde kvar på hydraularmar och kablar på babords sida. Jag hade tidigare en sonarbild från vraket kort efter förlisningen som visade hur visiret låg kvar intill skovets babordsida. Bilden blev dock stulen med annat viktigt material vid ett inbrott på mitt landställe i Rejmyre för några år sedan.

Filmmaterialet från den engelska bomben på min bok och mina filmer samt Jutta Rabes sprängbevis lämnar inga tvivel kvar att Estonias bogvisir sprängdes av före förlisningen och den orsakade inte sjunkförloppet, vilket var en följd av flera hål på styrbordssidan.

P.s.: The Independent Fact Group sammansattes av det gamla MUST-gänget. Därför ljuger de med påståendet att visiret satt kvar under förlisningen. De förtiger att visiret sprängdes bort strax före förlisningen.

 

 

You must be logged in to comment.