Ingrid Carlqvist vilseleder igen, nu om Estonia, agent åt ondskan?

Wednesday, 07 October 2020 21:54

men rampen öppnades aldrig under förlisningen. Alltså sänkte inte det bortsprängda bogvisiret Estonia

denna skiss bevisar att rampen var stängd när slagsidan började; skissen är t o m del av den officiella haverirapporten från JAIC

Nu är Ingrid Carlqvist i farten igen med att vilseleda svenska folket. Hon sprider den officiella lögnhistorien om att bogvisiret sänkte M/S Estonia, vilket strider mot naturlagarna, då vatten på bildäck inte sänker en sådan roro-färja utan låter den slå runt och sedan flyter på den instängda luften under bildäck. Detta har de flesta som läser alterntivmedia redan förstått. Vad är det då som driver Carlqvist på banan skyddande av brottsling?

Hon skriver den 4 okt 2020: "Enligt mina källor var och är det helt sant att det var bogvisiret som sänkte Estonia, men eftersom Bildt inte kunde avslöja hur han visste detta sattes konspirationsteorierna i svang."

Innan upplyser hon: "Men enligt mina synnerligen välunderrättade källor i Försvarsmakten och underrättelseverksamheten, fick inte Carl Bildt idén om bogvisiret från sjömännen i Åbo." Att dessa källor blåljuger för henne och använder henne som en nyttig idiot, reflekterar Ingrid Carlqvist aldrig över.

Hon dyker ofta upp när den djupa staten är på väg att förlora tolkningsförträdet över hemska händelser, som i Anna-fallet där hon ställer sig på faderns sida trots att minst sex läkare vittnade i rättegången att misstankar om pedofila övergrepp måste utredas.

Dessutom är Carlqvist sionist .....

och den klassiska kontrollerade oppositionen.

Jag lyssnade tidigare på hennes podd, då hon kom med många bra saker. Men efter att hon avslöjade sig i Anna-fallet slöser jag ingen tid på Ingrid Carlqvist längre.

Se även på WTV:

Ingrid Carlqvist har förlorat sin journalistiska heder, lyssna till barnläkare i Anna-fallet!

Carlqvist och Holfve oärliga, inga lärdomar av barns sexanklagelser mot Olof Palme;

Ingrid Carlqvists journalistiska moral sjunker allt lägre, typisk kontrollerad opposition;

Obehagliga Estonia-sanningar från Håkan Bergmark och Henning Witte på Exakt24;

 

 

You must be logged in to comment.