Olof Palme ville avsluta kalla kriget, men USA hindrade honom

Sunday, 21 February 2016 04:23

Fransk-tyska Tv-stationen Arte, som var med och finansierade vår Estoniafilm Baltic Storm, visade förra året i Tyskland och Frankrike en dokufilm om ubåtskränkningarna i Sverige och Palmemordet. Filmen sändes under nattetid under en period, där de flesta sov. Den har aldrig tidigare visats i Sverige.

Ju mer jag forskar i Olof Palmes politik, desto positivare bild får jag om honom. Under 1980-talet, när jag pluggade juridik och ryska i Uppsala, fick jag en mycket negativ uppfattning om Palme, men det visar sig allt mer, att jag blivit vilseledd av skicklig CIA-propaganda.

Palme ville fred för hela världen. Han ville avsluta det kalla kriget och försona USA och Sovjetunionen. Men USA, inte Sovjet, hindrade honom med alla medel:

1. propaganda,

2. amerikanska och brittiska u-båtar under falsk rysk flagga i svenska vatten,

3. mord.

Det har snart gått trettio år och lögnmedia med Leif GW Persson i spetsen berättar fortfarande inte sanningen om ubåtsincidenterna och Palmemordet för det svenska folket. Sverige har sedan 1950-talet inte varit neutral utan ett hemligt osänkbart hangarfartyg för USA.

Artes film visar för första gången hemliga svenska dykfilmer under Whisky on the Rocks från 1981.

Annan Palmeforskning på White TV:

Ett år före 30-årsdagen av Palmemordet Palmevandring med Ole Dammegård del 4;

Svenska Media ökar Palmemisstanken mot Hans Rausing;

 

You must be logged in to comment.