Googles ex DARPA chef Regina Dugan vill ge övervaknings-chip och elektronisk streckkod

Thursday, 13 June 2013 21:17

Tack vare whistleblowern Edward Snowden har även den mest obildade på fronten nu kunnat lära sig, att Google spionerar på oss med hjälp av NSA, USA:s största "säkerhets"tjänst, (vilket är definitivt ingen nyhet). Till bilden passar, att Google anställde chefen för USA:s hemska vapen- och mind control-smedja DARPA, Regina Dugan, för drygt ett år sedan i en ledande position. Där har hon utvecklat en elektronisk streckkod, electronic tattoo, som alla skall identifiera sig med, precis som bibeln har varnat inför och spått, odjurets tecken och tal enligt Uppenbarelseboken 13:18 i Nya Testamentet i Bibeln, the mark of the beast. Inte nog med det. Google-DARPA tanten rekommenderar att alla skall svälja ett mikrochip, som gör att hela kroppen utstrålar en för varje individ speciell frekvens, som fastnar på allt man berör. Hur perversa är dessa varelser hos Google och DARPA egentligen?

Källa: Biostamps' made by MC10 feature bendable circuitry that can stretch up to double its original size and serves as your new password

Vad hon förtiger är att denna teknologi kopplar upp oss till en av Googles/NASA:s superdatorer, som mest sannolikt arbetar med skalärvågor, (även kallat kvant-dator). Där registrerars alla våra tankar och minnen, så att vi är lättare att fjärrstyra. Så kan USA bli världsdiktator i NWO.