Havanna syndrom del av mind control vapen från ryska GRU, Väst har liknande, därför tystar de ner det också

Monday, 08 April 2024 19:02

Redan i mitten på 1970-talet klagade personal på den amerikanska ambassaden i Moskva över konstiga huvudvärk, yrsel anfall och annan strålnings-tortyr i huvudet. Detta fenomen var någonting nytt. Samtidigt drabbades USA av Sovjets vädervapen som Hurricanes, jord- och sjöbävningar. Eftersom Stalin hade köpt mycket skalärvågsteknologi från Nikola Tesla och dessutom stulit Hitlers radartekniker så var de helt överlägsna på området strålningsvapen. Fenomenet The Manchurian Candidate blev redan under Koreakriget 1950 känt, där amerikanska krigsfångar hade programmerats till fjärrstyrda mördar maskiner i sovjetiska och kinesiska fångläger.
För några år sedan drabbades amerikansk ambassadpersonal i Havanna igen av konstiga och mycket smärtsamma attacker med strålningsvapen mot deras huvud. Därför kallas plågan för Havanna syndrom. GRU har naturligtvis behållit en viss överlägsenhet i sina skalärvågsvapen som de trumfade med redan på tidigt 1950-tal! GRU Unit 29155 pekas ut.
Det hela är en del av den lömska mind control teknologin med vilken underrättelsetjänsterna i Öst och Väst kan läsa och ändra folks tankar samt minnen. Sverige är ett ledande försöksland i världen för direkt hjärnkontroll under ledning av KI och militären, alla under Mossad-kontrol
.
Se även på WTV:
.
.
.