Komjölksprodukter stor hälsofara, typ 1 Diabetes
Tuesday, 06 March 2012 19:48
Jag har tyvärr ingen medicinsk kompetens, men jag litar på den svenska läkaren Margareta Hellsten, som mirakulöst räddade livet på min mor med alternativ medicin. Skolmedicinen hade redan gett upp sina försök att rädda min mor. Dr. Hellsten hade varnat mig för att dricka komjölk och äta ost. Jag förstod dock aldrig riktigt varför. Idag såg jag på YouTube en tysk föreläsning, från den sydafrikanske professorn Walter Veith, som var så övertygande, att jag kastade all ost jag hade kvar och letade efter en engelsk version, som ni kan titta på nedan.
Studien om barndiabetes på Linköpings universitet är förmodligen inte klar, men deras spekulationer i virus, som skall vara ansvariga för den ökade barndiabetes i Sverige, låter inte övertygande. Enligt Prof. Veith är det komjölken, som är boven i dramat: