Unabombaren Ted Kaczynski Mind Controlled

Friday, 09 December 2011 22:26

Många vet inte längre vem Unabombaren, Ted Kaczynski, var. Han skickade ut brev- och paketbomber sedan 70-talet över hela USA till teknologi forskare och blev först arresterad 1996. Då hade han genom sina illdåd, lyckats mörda tre människor, samt att hans dåd resulterad i ökade befogenheter och budgetar för CIA, FBI och den värsta av alla Satans säkerhetstjänster: NSA.

Ted hade som litet barn lämnats ensam på sjukhuset, eftersom grymma läkare bestämde så.  Efter sjukhus-vistelsen var Ted som förbytt och det antas att han där kidnappades för CIA:s MK Ultra program. En plötslig personlighetsförändring är ett genomgående tecken på att någon utsätts för 'Mind Control' och man antar att det är vanligt att sådana övergrepp sker mot personer som inget ont anande hamnar på sjukhus. Efteråt sitter de fast på 'kroken' och kan fjärrstyras. I de flesta fall är de heller inte ens medvetna om det hela. Detta är vad som hänt  Magnus Olsson, Patricio Ayala, Mikael och många fler.

Teds bror och andra, upptäckte senare att Ted blivit försökskanin under CIA:s MK-Ultra program. Ted (Unabombaren) är alltså oskyldig! Hans terrordåd var fabricerade av CIA och säkert var denna organisations roll mörkad (skyddad) av FBI, precis som 911. Samma mönster under terrordåden 7/7 i London 2005, där MI5 skyddas. Efter att 'mind control' (hjärnkontroll) av människor har utvecklats till sin perfektion, har självmordsbombare plötsligt dykt upp i massor världen över. Ett fenomen som knappast existerade förr i världen.

Förenklat uttryckt, kan man säga att all terrorism är hemmagjord och utförd av världens säkerhetstjänster. (Al-Qaeda tex., är skapat av CIA och fick därför i uppdrag att störta Gaddafi). Säkerhetstjänsterna utgör de största brottsyndikaten i respektive land och strävar hela tiden efter att ha fullständig kontroll, på all verksamhet i samhället, som kan utgöra ett hot mot det politiska etablissemanget och säkerhetstjänsterna själva. När jag som juridiskt rådgivare åt anhörigföreningen för M/S Estonia, försökte vara behjälplig med att genomföra en hemlig dykning vid M/S Estonia-vraket, blev vi direkt upptäckta av de svenska säkerhetstjänsterna. Dessa satte omedelbart in motåtgärder för att effektivt förhindra dykningen. Därför, om säkerhetstjänsterna verkligen vill, så kan de också förhindra terrordåd - inte bara försöka dölja sådana som i fallet med förlisningen av M/S Estonia.