Chemtrail attack mot Stockholm med metallregn 27.5.17 på varmaste dagen

Saturday, 27 May 2017 22:15

När jag, Henning Witte från White TV och talesman för partiet Populisterna, solade på Kastellholmen på eftermiddagen den 27 maj 2017, fotograferade jag alla chemtrails runt omkring på cykelturen dit. Jag var irriterad över all dis som dessa chemtrails hade åstadkommit.

metall- och pappersremsor från chemtrails regnade över Stockholm den 27 maj 2017 på eftermiddagen och kvällen, fotos Henning Witte


Under mitt telefonsamtal idag med Populisternas ordförande Mikael Eriksson berättade jag för honom att jag låg på gräsmattan på Kastellholmen och tittade upp på himlen, där jag plötsligt upptäckte något som singlade ner långsamt till jorden och då och då glänsade i solen. Det kom precis ifrån vindriktningen där chemtrails låg över Stockholm och från hög höjd, ca. tre kastanjeträd rakt upp i luften. Sedan upptäckte jag flera metallreflexer i solen långt ovanför mig. Jag filmade då med min mobil och plötsligt ramlade en liten flexibel metallbit precis bredvid mig, som jag också filmade och beskrev för Mikael. Denna film försvann sedan från min mobil på ett oförklarligt sätt, men på vägen till ett möte med Jüri Lina och andra i Gamla Stan kunde jag samla upp flera metallbitar och därtill passande pappersremsor i blått och vitt. Senare på Gamla Stan strax före kl. 20.00 singlade en likadan metallremsa mellan Jüri och mig vid ingången till tunnelbanan.
Populisterna kräver ett förbud mot chemtrails!

White TV ber sina tittare om tips, ifall andra också funnit något liknande idag eller förr och till vilka vetenskapliga institut dessa remsor kan inlämnas för undersökning vad de innehåller och vad de är.

Kontakt: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it   eller den anonyma tipsfunktionen här.

Andra chemtrailsvarningar på WTV:

Nya bevis för de trögfattade att chemtrails finns, är biologiska vapen;

Chemtrails versus contrails i Stockholm 2017-01-19, hela himlen hade konstgjort dis;

Nya chemtrails bevis: utsprutningsrör inbyggt i flygplansmotorn;