Hollywood är rutten genom Mind Control, satanism, droger och prostitution

Friday, 23 January 2015 19:52

Kvällens film hittade jag på David Ickes headlines. Den passar bra till Simon Parkes forskning om andar och demoner. Min erfarenhet med Hollywood är liten, men ändå positiv. När vi gjorde Estonia filmen Baltic Storm sade alla rådgivare att filmen måste ha en judisk anknytning, annars skulle all framgång vara utesluten. Därför valdes juden Reuben Leder som regissör, brodern till Mimi Leder. Vi hade dock tur och han är en mycket fin och positiv människa, som hjälpte oss mycket, även genom att sänka sitt arvode.

Men vi fick genom våra Hollywoodkontakter bekräftat att skådespelerskor inte kan göra karriär om de inte har sex med rätt person, t.ex. producenten, regissören eller någon annan mäktig nisse bakom kulisserna. Sedan dess har min respekt för Hollywoodskådisar sjunkit dramatiskt. Systemet är så rutten, att knappt något positivt släpps igenom. Att de flesta agenturer i USA som förmedlar skådespelare och/eller fotomodeller är dolda prostitutionsbörser är dock mera okänt. Att knarket flödar fritt i dessa kretsar vet dock alla.

källa

Ännu mindre känt är satanismens kontroll över Hollywood med människooffer, mind control, body snatching (en själ trycks mot sin vilja ur en kropp och ersätts med en som låter sig lättare att styras), demoniska besättningar av skådespelare och andra show business aktörer eller kloning.

Andra inslag om Hollywood på White TV:

Hollywood tar targeted individuals under tankekontroll/mind control på allvar;

Mind Control genom grym tortyr: Monarch Project;

Demoner och satanism styr underhållningsbranschen;

Kändisar är vanligtvis kontrollerade;

Michael Jackson Mind Controlled; och andra inslag om superkändisar, som blev mind controlleed: Marilyn Monroe, Brittney Spears, Lady Gaga och Madonna samt Tila Tequila, Selena Gomez samt många fler

"Inside Job" Avancerad Mörkläggning;