USA hade bombat Japan före Pearl Harbour i faskflaggat attack

Wednesday, 06 June 2012 21:49

Douglas Dietrich har deltagit som US Marine i Operation Desert Shield (1990) och Desert Storm (1991) i Kuweit. Men det intressanta med honom är att han innan jobbade åtta år i det amerikanska försvarsdepartementets forskningsbibliotek i El Presidio Real de San Franciso som dokumentförstörare. Innan han förstörde tusentals extremt viktiga historiska dokument, tjuvläste han dem och gjorde minnesanteckningar, då han blev mycket irriterat över USA:s avancerade mörkläggning av historien.

Douglas Dietrich, en modig avslöjare

Jag har tittat på andra intervjuer med honom, lyssnat på diverse radiointervjuer, googlat honom och verifierat mycket av de udda fakta han kommer med i nedanstående intervju. Jag kunde inte hitta, att han kom med felaktiga uppgifter bortsett från småsaker. Jag har dock en känsla, att han tjuvhåller på ännu viktigare information, men jag har inga belägg för det.

Hans Coast to Coast intervju med John B. Wells (nedan) innehåller en rad häpnadsväckande uppgifter, som jag kunde hitta bekräftelser för.

1. Den amerikanska presidenten Roosevelt stödde kommunisterna under Mao, innan de fick makten, som resulterade i ett av världshistoriens grymmaste skräckvälde.

2. Slutet av WW I påskyndades av den spanska sjukan, som USA spred med flit.

3. FN grundades i El Presidio, där försvarets forskningsbibliotek ligger, den 1 jan 1942, tre veckor och tre dagar efter Pearl Harbour. Datumet som vi fick lära oss, 24 okt 1945, stämmer inte.

4. FN organiserade alla motståndsrörelser i de av Hitler och Japan ockuperade länderna under användandet av en speciell krigsflagga.

FN's krigsflagga 1943 till 1948

5. Andra Världskriget var enligt Dietrich ett FN-krig.

6. USA mördade 3 miljoner muslimska Filipinos i början av 1900-talet på ett fruktansvärd sätt.

7. För att judarna skulle kunna rädda sig undan Stalins terrorregim, ordnade Japan redan 1934 så att en egen stat upprättades åt dem mellan Ryssland och Kina - Jewish Autonomous Oblast, Birobidjan, som dock ratades av FN.

Eftersom ca. 90% av dagens judar har asiatiskt ursprung baserat på släktskap med konverterade khasarer (se Khazarien beläget mellan Svarta och kaspiska havet), och därför helt saknar etnisk släktskap till Mellersta Österns ursprungsfolk (semiter), så tycks idén om att ge dem en egen stat nära Ryssland inte vara fel. Däremot förefaller det märkligt att England, på de verkliga semiternas (palestiniernas) bekostnad, gav dem Israel. Bara några få % av dagens judar är äkta semiter, med släktskap från den romerska tiden.

8. USA hade privata, bra betalda legosoldater i China under andra världskriget: Flying Tigers. De utförde under den falska kinesiska flaggan massor med bombräder mot Japan, för att provocera ett angrepp: Pearl Harbour. Som bekannt visste Roosevelt innan, att den japanska attacken på Pearl Harbour skulle ske den 7 december 1941. Roosevelt lät manövrera undan sina viktigaste krigsfartyg kort innan, men slaktade sedan sina egna trogna soldater och material för att pressa den amerikanska befolkningen in i kriget. De ville nämligen inte bli inblandat i ett nytt krig och Roosevelt hade givit många vallöften, att inte dra USA in i ett nytt krig.

Föga känt är att MI6, med sin special agent Christopher Creighton (James Bonds förebild) som kallblodig massmördare, lät sänka en holländsk u-båt nära Indonesien, som hade sett den japanska attacken på Pearl Harbour i förväg och varnat den amerikanske presidenten Roosevelt, så att han skulle kunna dra undan sina styrkor.

9. Dietrichs uppgifter om Hitlers och Japanernas atombomb kommenteras senare på White TV.

on: Desert Shield (1