Det grymma folkmordet på de vita i Sydafrika Update 5.3.18

Monday, 26 February 2018 22:48

Den vita regeringen i Sydafrika var ett förtryckarregim, ett rasistsytem, som dessutom verkställde mordet på Olof Palme. Tyvärr blev det inte bättre när de svarta under ANC kom till makten, med undantag av Nelson Mandelas första regeringstid. Skälet är att det inte fanns något maktskifte. De hemliga makthavarna byttes aldrig ut: den reptiloida familjeklanen Oppenheimer. Reptiloider gömmer sig inte bara bakom vita kroppar utan även svarta eller gula.

Med facit i handen mördas nu de vita systematiskt, ofta bestialiskt och de flesta svarta har inte fått det bättre, ofta ännu sämre.

Först bodde urinvånare som Hottentotter och bushmän i Sydafrika. Sedan kom de vita Boerna på 1600-talet och förträngde urinvånarna och sist kom de svarta som är i majoritet idag. Se närmare på Fria Sidor och Nordfront. De vågar ta sådana heta potatis som de vanliga journalisterna är allt för fega för att ta.

Läs även: Sydafrika ska beslagta vitas mark – utan kompensation: http://www.friatider.se/sydafrika-ska-beslagta-vitas-mark-utan-kompensation

och

South Africa's Parliament Endorses Land Expropriation Without Compensation

Annat om Afrika på WTV:;

Döm själen, inte kroppen, bra att UG belyser afrofobi, borde informera om reinkarnation;

Mugabe och krokodilen Mnangagwa anklagas för folkmord på Ndebele i Gukurahundi massakern;

Ny film: Ingrid Carlqvist om Sveriges skuld i Sydafrikas folkmord på boerna;