Var Apollo 11 verkligen på månen?

Tuesday, 08 May 2012 20:56

White TV har inte haft möjlighet att studera frågan, om Apollo 11 1969 verkligen var på månen eller enbart i orbit runt jorden. Så White TV tar inte ställning i frågan, men vill ändå sprida nedanstående film, för vidare forskning.

Vi vet bl.a. från Jüri Linas forskning, att Gagarin aldrig varit uppe i rymden som Sovjet påstod. Detta skall enligt en teori ha triggat Kennedy att trumfa över med en ännu större fejk, månlandningen. Många experter anser att VanAllen-bältet har så stark strålning, att den extremt tunna väggen av Apollo 11 kapseln, som jag själv sett på museum i Washington, aldrig skulle ha kunnat räcka till som skydd.

Många har gjort bildanalyser och hittat flera än en ljuskälla (officiellt fanns enbart solen som ljuskälla) på Apollo bilderna, en Coca Cola burk på månens mark och många andra konstigheter, som indicerar att månlandningen blev inspelat i en studio. Märkligt nog fick MI6 agenten Ian Flemming sluta med att skriva treatment (råmanus) till James Bondfilmerna efter Diamonds Are Forever (1971), där astronauter övar och springer i en studio på jorden. Ian Flemming hade mycket insider info.

Vi vet också genom frimurarexperten Jüri Lina, att samtliga astronauter på Apollo 11 var frimurare, som är en garant för att förtiga obekväma skandaler.

Kolla även om Stanley Kubricks förmodade inblandning och Apollo fejket.

Roligt !!!
 

You must be logged in to comment.