L. Mellin Å. Linderborg + C. Kvartoft teg om mordet på kollegan Serena Shim, en orsak till Paris 13/11?

2015-11-20 17:55

Nu kommer gammelmedia med åsikter som tidigare hade censurerats bort med argumentet att de skulle kunna komma från SD. Lena Mellin på AB skrev igår i en jämförelsevis bra ledare med rubriken "Skräckrapporten om flyktingkatastrofen: Liv och hälsa är hotat

....  Den inre säkerheten har, såvitt bekant, inte varit utsatt för utmaningar av den här storleken någon gång i modern tid. Liv och hälsa står på spel.

Allvarligare än så kan det knappast bli. Regeringen måste faktiskt göra något."

Hon har helt rätt, men tidigare var det enbart SD och dem närstående media som vågade komma med sådana bedömningar. Läget har varit lika illa veckorna före Paris 13/11. Varför måste det först hända hemska saker innan gammeljournalisterna och Säpo vaknar?

Åsa Linderborg på AB skrev igår också ett bra inslag med titeln: "Håll huvudet kallt

.... Men är det nåt vi vet – och det här är ingen ”känsla” – så är det att vårt våld mot Mellanöstern och vårt samarbete med än den ena, än den andra så kallade rebellgruppen föder och stöder extremism.

För att inte tala om USA:s, Frankrikes och även Sveriges band medSaudiarabien, som i decennier varit den ledande finansiären för just islamistisk terrorism. En värdemätare på allvaret i ambitionen att bekämpa terrorism är rimligen hållningen till Saudiarabien. Kommer väst sluta sälja vapen dit och isolera landet diplomatiskt och ekonomiskt?

Vill man stoppa tillförseln av terrorspons från Qatar och Kuwait?

Och hur ska vi göra med Turkiet, som tillåts bomba de kurdiska styrkorna i Syrien? Det är bara de som pressar tillbaka IS på marken, vilket är helt avgörande. Om vi ska skicka vapen, så skicka dem till Peshmerga."

Hon har helt rätt, men varför kommer hon så sent med det och varför ger hon inte hela bilden att CIA och Mossad byggt upp och fortfarande kontrollerar ISIS?

källa

Nu har det kommit nya bevis att Turkiet mördade den amerikansk/iranska journalisten Serena Shim, då hon avslöjade att Turkiet försåg ISIS med vapen, se filmen nedan. Detta förtegs helt av fulmedia. Av de alternativa var det enbart White TV som tog upp den hemska skandalen om Turkiets säkerhetstjänst som hade mördat en mor till två unga barn, för att mörklägga sina brott mot mänskligheten. Serena hade överlevt bilattacken men blev kort därefter mördad av turkiska krafter.

Slår man in sökordet Serena Shim AB eller SVT kommer inga resultat även idag, över ett år efter det hemska mordet på en kollega.

White TV har tidigare anklagat Camilla Kvartoft för att ha svikit kollegan Serena Shim och tigit om alla som ger stöd till ISIS.

Om journalisthororna hade slagit alarm under oktober 2014, när mordet på Shim skedde, och hade dragit igång samma resurser som nu efter Parisattackerna 13/11, så hade dessa kanske kunnat förhindras, för då hade ISIS redan landat på historiens sophög.

Andra inslag om Serena Shim på White TV:

Press TV Reporter Serena Shim mördad av Turkiet;

Camilla Kvartoft sviker kvinnor. SVT och övriga gammelmedia ger support till ISIS. Update;

Väst ligger bakom IS och kunde stoppa dem vilken sekund som helst;

Aftonbladets Wolfgang Hansson medskyldig till IS vidriga brott, update 15.8.

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.