SÄPO misstänks ligga bakom upploppen i Husby och andra orter

2013-05-25 14:28

När några nätaktivister igår diskuterade upploppen I Husby, Tensta etc. så var enigheten stor, att misstänka SÄPO. Dock ingen har några bevis. Men det kanske finns indirekta bevis.

A. Slående likheter med oroligheterna i London sommaren 2011

1. I London sköt polisen ihjäl en man med invandrarbakgrund som de uppgav hotade polisen. Det visade sig senare vara ren lögn. Killen hade inte skjutit ett enda skott mot den engelska polisen. I Husby ljuger den svenska polisen om dödskjutningen av en 69 åring, som man påstår uppträdde hotfullt med en stor kniv. Gammelmedia förtiger dock om han hade invandrarbakgrund, vilket nu med facit i hand skulle vara en viktig pusselbit. Skulle invandrarna i Husby bry sig om en svenne?

Media påstår i bägge fall, att detta skulle ha triggat igång upploppen.

2. Under rättegångarna i London efter kravallerna visade det sig att 2/3 av våldsverkarna var tunga kriminella. Enligt uppgift till SVT journalisten Joakim Lamotte var det kriminella ungdomar som skulle ligga bakom många bilbränder: "får redan kriminellt belastade ungdomar att begå brott".

3. I England framkom sommaren 2011 flera uppgifter om att journalister skulle ha erbjudit pengar till ungdomar för att sätta igång uppror: "As massive unrest plaguing the United Kingdom spread from London to other cities last night, claims emerged that individuals calling themselves journalists were offering to pay youths to start riots, suggesting an effort to provocateur some of the violence.". Ifrån Sverige kommer samma typ av uppgifter:

”Aftonbladet och Expressen betalar oss för att bränna bilar i Husby”

"Flera Aftonbladet-medarbetare, däribland chefer, uppgav i går kväll på Twitter att tidningens team i Husby blivit utsatt för en stenattack.
Men uppgifterna är felaktiga.
" rapporterar resume.se

"Bevakningen av Husby har gått överstyr", säger Rouzbeh Djalaie, chefredaktör för Norra Sidan.

Jag vet från min Estoniaforskning, att många journalister är SÄPO-agenter (eller från andra länder). Det är en av säkerhetstjänsternas främsta uppgifter att bemanna och styra media.

Expressens dementi klingar föga övertygande. Det är dock tänkbart att agenter felaktigt utgav sig  som journalister. Att segla under falsk flagga är ju spionernas specialitet.

4. I England spred sig kravallelden från London till andra städer. I Sverige syns samma mönster, i natt drabbades Åkersberga, Örebro, Linköping. Det hela verkar vara militäriskt organiserat. "Flera av dem som deltagit i nattvandringarna berättar om personer som kom utifrån och var väl organiserade och uppenbarligen där för att starta bråk.
–Natten mot fredag kom cirka 20 personer hit. Svartklädda, med luvor att dra över huvudet. De agerade ”bestämt” och var inte precis sådana som stod och hängde. De verkade vara ute efter något helt annat, säger Johnny Sellmar som under natten fick rapporter från flera nattvandrare.
Han berättar att föräldrar och boende i området inte kände igen dem, och att de föreföll välorganiserade, gick i grupper om fem och fem och höll kontakt med andra personer som körde runt i BMW och suvar, tre fyra stycken.
– Min bild är att det inte var någon spontan yttring, säger Johnny Sellmar.
– Men när de upptäckte att det var så mycket folk ute åkte de till sist härifrån.
" rapporterar DN. Och SVD skriver om liknade: "En grupp nattvandrare upptäcker att några gångvägar runt centrum blockerats, som för att hindra polisens bilar att komma fram. I centrum stöter de på tiotalet ungdomar som inte hör hemma i Jakobsberg. Besökarna bär alla huvor, någon har också handskar trots värmen. När nattvandrarna gör klart att besökarna inte är välkomna ger de sig av, fem i en bil.

– Med tanke på deras uppträdande och hur de rör sig i områdena tror vi att en del av upploppen är organiserade, säger en av initiativtagarna till nattpatrullen, Jakob Eliyo"

5. Även i England misstänktes MI5, deras inrikes underrättelsetjänst, att ligga bakom, se den andra filmen nedan.

6. I London klagades mycket över polisens oprofessionella hantering av kravallerna. Polisingripanden skedde mycket sent och kravallerna kunde fortlöpa. Samma sak i Sverige. Fria Tider rapporterar att polisen stoppar och fängslar medlemmar i ett medborgargarde i Fruängen, som ville skydda området, och kort därefter sätter vandaliseringen igång. "Enligt medborgargardet leker man ”katt och råtta” med polisen som till synes anammat en nolltolerans-policy mot de medborgargarden som uppstått i Stockholm under helgen. Efter att ha tvingats bort från Fruängen av polisen uppges bilar ha stuckits i brand där."

Det skulle vara lätt för polisen att utfärda utegångs- och maskeringsförbud. Vi såg ju hur effektivt polisen i Göteborg kunde blockera demonstranter från att visa missnöje med George W. Bush, då USA:s president på statsbesök i Sverige. Håkan Jaldung låste massor med ungdomarna in i Göteborgs-skolor och blev ökänd för det. Sverige är en dold polisstat. Om polisen verkligen ville vidta rätt åtgärder och sätta in resurser, skulle vi inte ha några bilbränder och upplopp. Detta leder till den andra grunden för misstankar om att SÄPO ligger bakom kravallerna:

Källa

"The U.S. military has recently reintroduced an electromagnetic beam to its arsenal of non-lethal weapons designed to break up riots like those recently directed at U.S. troops in Afghanistan.  It has been cleared for use on the battlefront for several years but to this day remains unused.  Our reporter was among a group of journalists invited by the U.S. military to see a demonstration of the device at the Quantico Marine Corps Base near Washington.
Marines stage a scene that has become more frequent for U.S. forces in Afghanistan.

The mock protesters are harmlessly dispersed with a high-tech device.

It is called the Active Denial System.  Using an electromagnetic beam that travels hundreds of meters, it heats people’s skin enough to trigger their instincts to flee.  
In development for over a decade, the device is not new.  But it remains shrouded in mystery." SÄPO har liknande teknologi

 

B. SÄPO kontrollerar mind control teknologin

1. Det är säkerhetstjänsterna som har fått det allra mäktigaste vapen, att kunna fjärrstyra en människa, en grupp eller ett helt samhälle. Efter USA och Ryssland har Sverige varit ledande i utvecklingen av hjärnkontroll-teknologin alltsedan 1946, då man började operera in elektroder i baby-hjärnor, med många plågsamma barnförluster som följd. Den som förfogar över en sådan teknologi kan lätt styra människor till att sätta igång våldsamma upplopp. Likaledes har säkerhetstjänsterna makten att stoppa kravaller med strålningsvapen.

Varför använder SÄPO inte dessa skalärvapen för att trycka ner oroligheterna i Sverige?

2. Var 69-åringen som sköts ihjäl av polisen i Husby under mystiska omständigheter fjärrstyrd av SÄPO för att att skapa ett konstlat motiv för upproret i Sverige?

 

C. Problem, Reaction, Solution

1. Säkerhetstjänster brukar vara de mest kriminella element i en stat och missbruks gärna för vad engelsmannen David Icke kallar problem, reaction, solution (även benämnt Hegels dialektik). De lanserar ett problem, uppror i Husby som sprider sig över hela landet. Reaktionen i befolkningen blir ilska och krav att polisen och politiker skall göra något. Lösningen kommer med vändande post: större inskränkningar i våra fri och rättigheter. Dessutom är det en bra övning, ifall det skulle uppstå ett ännu större missnöje än nu, angående regeringens politik i ekonomi- el. invandringsfrågor.

Receptet har fungerat bra i England (7/7 och aug 11) och USA (9/11 utförd av Mossad och CIA). Varför skulle det inte funka i Sverige?

2. De skäl för kravallerna som anförs i de media som står under kontroll av säkerhetstjänsterna, är massarbetslöshet och dåliga förhållanden för invandrare etc. Detta är sannolikt en del av sanningen, men avspeglar inte hela bilden.

Dessutom förtrycker dessa media och politiker med all makt bra lösningar som skulle medföra att samhället befrias från arbetslöshet. Mina idéer om en bankreform som eliminerar all arbetslöshet förtrycks och förtigs. När jag för ett pilotmål mot bankerna för att visa att de emitterar (skapar) olagliga pengar som leder till massarbetslöshet, allt större fattigdom och social segregering, så vägrar samtliga etablerade media att ens rapportera om det.

Även på så sätt är media medansvariga för utbrotten av kravaller och vem censurerar och styr media? SÄPO, quod erat demonstrandum [vilket skulle bevisas]. - Och glöm inte att det gäller omvänd bevisbörda, när det finns skäliga misstankar mot en säkerhetstjänst, för att utjämna deras missbruk av sekretessreglerna. SÄPO skall därför bevisa att de inte ligger bakom upploppen runt om i Sverige. Så länge de inte gör det är det vår rätt att peka finger gentemot dem.