Pedofilvurmaren Federley snubblade över Anna-fallet, även alternativmedia kontrolleras av pedofilt nätverk

2020-12-12 16:11

källa

Det är svårt att upptäcka att Centerpartiets Federley tvingades att lämna politiken tack vare det så kallade Anna-fallet, som blev allmänt känt genom SVT:s Dokument inifrån "Att rädda ett barn", som sändes i tre delar maj och juni 2020. Anna-fallet kom upp i Svea hovrätt den 20 november och 1 december 2020. Bara tre dagar innan smällde SVT:s Veckans brott en bomb: Polisens mäktigaste samordningsorgan, NOA, nationella operativa avdelningen, lanserade en hemlig rapport, att samtliga polisregioner i Sverige systematiskt nonchalerar pedofilbrott.

Att släppa denna högexplosiva information bara tre dagar före Anna-rättegången, som handlar precis om detta problem att polisen och soc ständigt har nonchalerat mamma Annas pedofilanmälningarna mot Elias fader, kan inte vara en slump. Enligt Leif G W Persson ska vi hata slumpen!

Det är ett under att den Mossad-förtryckta polisen författar och släpper en så pedofilavslöjande rapport. Mossad kontrolleras ju av pedofila satanister. Det är lika mycket ett under att samtliga media i Sverige förtiger vad Veckans brott hade publicerad den 17 november. Bara Nordfront tog upp det och så kunde WTV ta del av den mycket centrala informationen. När SVT tog upp Anna-fallet i Dokument inifrån och där ställde sig på den pedofilmisstänkte faderns sida skrev nästan samtliga övriga media om det i Sverige och sparkade igång ett drev mot modern Anna och alla som hade valt att ställa sig på hennes sida. Här gällde det ju att skydda det pedofila nätverket i Sverige.

Det var dock ett medium från fulmedia som indirekt nämnde den hemliga NOA-rapporten: Expressen i form av en debattartikel från Annie Lööf (C) den 23 november 2020 med rubriken:

Polisens nedprioritering av sexbrott mot barn är en skam

Där skrev Centerordföranden Annie Lööf, som aldrig tidigare brytt sig om pedofiloffer, i panik att skyddet för barn mot pedofila övergrepp måste förbättras. Detta var bara timmar innan Stoppa Pressarna gick ut med sina avslöjanden om Fredrik Federleys pedofildömde sambo, Jonas Lind, numera Almqvist, som med all rätt ledde till Federleys politiska död igår.

Stoppa Pressarna fick ovanligt mycket fokus på sig vilket styrs med mind control teknologi som är under pedofil-Mossads regi. Syftet var att trycka ner den för pedofilerna så farliga NOA-rapporten med alla medel. Enligt uppgifter till WTV hade Stoppa Pressarna Federley-informationen redan betydligt tidigare än den 23 november 2020.

Det är skandalöst att även alternativmedia tiger om pedofilämnen för att skydda Sveriges pedofilnätverk. Bara Nordfront vågade att rapportera om den hemliga pedofilrapporten från NOA.

Igår rapporterade TV4 Nyheter om Falu tingsrätts dom mot en 20-årig pedofil som fick maxstraffet på 12 års fängelse för många våldtäkter på en ett-årig flicka. Knäpptyst om detta i det pedofila medielandskapet i Sverige. Fy skäms SwebbTV, Samnytt, ofria Fria Tider, Exakt24 att ni tiger om sådant!

Även nyheten om Snapchat-pedofilen fick ingen spridning:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/sex-och-ett-halvt-ar-for-sexbrott-mot-unga

https://www.tv4.se/artikel/63LMvGcN0gDs8mLtBPrxgq/20-aringen-ledde-pedofilring-greps-efter-razzia-pa-hemliga-internet