Sverige ingen demokrati, censur överallt

2014-08-31 21:30

Den här veckan haglade det brutal censur i Sverige. Bonniers utpressar via ekonomiblaskan DI miljöpartisten Valter Mutt att inte tala vi manifestationen för bankreform genom lögn, att de andra talarna skulle vara fascister.

Samtidigt bryter Stadsbiblioteket Göteborg avtalet med föreningen Cui Bono utan rätt till det, för att censurera en föreläsning från den modige invandringsforskaren Karl-Olov Arnstberg, som skrev den mycket uppväckande boken Invandring och mörkläggning, som kan laddas ner gratis här. Del 2 har kommit nyligen.

källa

Avtalsbrottslingarnas kommentar kan läsas här. Inget for folk som redan tappat hår ..... Äckliga och feta lögn!

Jüri Lina är också för farlig för samhällets dolda makthavare. Han måste, precis som under Sovjet Unionen varifrån han fick fly 1975, hålla sina föreläsningar underjordiska i dagens åsiktsdiktatur Sverige.

Sverigedemokraterna klagar över ständiga konspirationer mot deras valsedlar: "Redan nu strömmar det in rapporter till Avpixlat om valfusk riktat mot SD, i huvudsak då inriktat på den svaga punkt i Sveriges valsystem som utgörs av valsedlarna i vallokalerna. SD-valsedlar stjäls och göms som aldrig förr, dels av externa besökare, men tyvärr vad det verkar även av vallokalernas egen personal, dvs. valförrättarna. Utöver utbredd stöld av SD-valsedlar har vi fått höra vittnesmål om valförrättare som placerar SD-valsedlar i skymundan, hävdar att “personen med nyckeln till valsedlarna har gått hem” när det påpekas att inga SD-valsedlar finns tillgängliga i lokalen, och även fall där SD:s valsedlar i tysthet har slängts bort helt och hållet av valförrättarna då det hävdats att dessa “skickades in för tidigt” till vallokalen (polisanmält av SD).

För att undvika problem med stulna valsedlar när du kommer till vallokalen, och även andra slags oförutsedda eller akut uppkomna förhinder på valdagen, rekommenderar vi dig att förtidsrösta, och detta även om du avser gå och rösta också på valdagen den 14 september (detta är helt i sin ordning, din förtidsröst stryks då och den som lämnas på valdagen blir istället den som räknas). På så sätt har du flera försök på dig ifall sabotage enligt ovan mot vallokalen skulle förekomma i ditt fall.

Information om hur och var du förtidsröstar hittar du HÄR." rapporterar Avpixlat.

Dags att Sverige blir en äkta demokrati.

Se även på White TV: Bonnier gynnar bankerna genom att sabotera bankreformrörelsen;

Stalinistisk censur i Sverige: Filmhuset diskriminerar Jüri Lina;

Piratpartiet mobbades av SVT Agenda och TT under EU-valet;

Google censurerar Anna Lindh konspirationen;

SÄPO censurerar Google;

SÄPO censurerar SVT, TV4 + Expressen;

YouTube blockerar kommentering för White TV i SÄPO bakom Husby inslaget;

Google censurerar White TV:s SÄPO bakom Husby artikel;

SVT skyddar Carl Bildt istället för att granska honom;

Info om Kreugerrånmordet censureras idag lika mycket som 1939;

Säkerhetstjänsterna samordnar media i Palmespaningen;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.