Göta hovrätt, Niklas Rundberg, Patrik Örnsved, Alexander Lindgren, hånar rättsstaten, bör åtalas för tjänstefel

2021-08-12 17:14

Roien och Marc rånade 14-årig svensk på skor – frias av hovrätten då hot "saknas"

Källa LinkedIn, hovrättlagmam Niklas Rundberg borde avskedas!

Hovrätterna är värst i Sverige, nästan varenda yrkesdomare har bristfällig moral och omdömesförmåga. Samtliga borde avskedas och nya röstas fram av folket, inte politiker. Bara så kan vi bekämpa den extrema rättsrötan i Sverige.

Det är solklart att den 14 åriga pojken hotades av att de äldre förövarna  omringade honom. "Sedan tog en av rånarna ett kort på pojkens bankkort, berättade pojken i förhör, och förklarade att någon skulle komma hem till honom ifall han kontaktade polisen." skriver ofria Fria Tider. "När en av rånarna lade till honom på Snapchat var signalen tydlig: vi har ögonen på dig." skriver Ivar Arpi, se länken nedan. Detta är naturligtvis också ett hot. Inget tyder på att pojken har agerat av egen fri vilja att utföra en välgörenhetshandling.

Läs även Ivar Arpis kritik mot skandaldomen:

Hovrättens dom kränker rånoffer

"Efter att ha läst domen är det uppenbart för mig att det rör sig om ett rån. ...... Därför är Hovrättens dom ett svek, främst mot 14-åringen som rånades, men också mot alla Sveriges barn och ungdomar. Vi får hoppas att detta inte blir något prejudikat."

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.