Frihet för Sverige i Vasaparken 1 maj 2021 med mindre uppslutning än tusenmannamarschen

2021-05-02 18:50

källa

Källa Expressen;

På bilden t v Shanti, bror till Ole Dammegard, sedan Jüri Lina och i fokus Filip Sjöström

Den 1 maj 2021 organiserade nätverket Frihetsrörelsen, Frihet Sverige och andra en manifestation mot Covid-19 restriktionerna och den olagliga Covidlagen. På vägen från Norra Bantorget, där alla skulle samlas kl. 14:00 utan att de fick veta att platsen lämnades prick 14, vilket medförde att många inte kunde hänga med då de kom några minuter för sent, splittrade polisen manifestationståget genom Vasastan så att bara mellan 400 och 500 protestanter kunde samlas i Vasaparken. Detta var en stor besvikelse jämfört med tusenmannamarschen den 6 mars 2021, där ca 2000 deltagare kommit in från hela Sverige. Även den 1 maj var det inga konkurrerande evenemang runtom i Sverige som skulle dra folk. Ändå kom bara hälften så många. Dessutom hade minst 2000 aviserat på FB att de tänkte komma.

Den bittra slutsatsen är väl att mind control teknologin under KI i Solna har skärpts så att flera har fått andra tankar p g a strålningsvapen.

Det mest sensationella var att nästan samtliga alternativmedia hade samlats runt manifestationen. Nya Dagbladet hade skickat flest journalister från Dalarna och gjorde en mycket bra live uppdatering på ryska Telegram. Några av ND:s värsta kritiker som mobbat den mycket seriösa nättidningen fick på nöten igår. De hade kommit för sent till Norra Bantorget och drog slutsatsen att ingenting hade hänt. Snacka om fake news....

Nya Tider, Nya Dagbladet, ofria Fria Tider, Exakt24, Samnytt, SwebbTV, Riks, Newsvoice, Wake Up Globe, White TV, alla var där. Jag är van att ofta vara ensam eller dela med få andra alternativa viktiga tillställningar mot etablissemanget, men igår var det rekord när det gäller alternativmedia och de flesta gjorde ett bättre jobb än WTV. Ett mycket positivt tecken.

Även polisen hade lugnat ner sig jämfört med tidigare härjningar. Sedan oktober 2020 är den gamle NOA-chefen, som alarmerade om klankriminalitet, Mats Löfving, ny regionpolischef i Stockholm och på Gotland. Hans modiga och positiva hand har burit ytterligare frukter. Poliserna lät minifestationen äga rum ganska ostörd och upplöste den inte. Folk gick när den var färdig.

Se även på Expressen: Fem män pekas ut: Får 150 000 i vite

Se  även på WTV:

Reportern Jesper Johansson misshandlad av polisen 1 maj 21 vid demonstrationen, polisen agerade kriminellt;

Historisk tusenmannamarsch mot Corona-förtrycket i Stockholm 6 mars 2021;

Lena Hallengren (S) fick naturvetenskapliga bevis att Corona-åtgärderna är överdrivna, av World Freedom Alliance och Frihet Sverige;

se White TV:s egen film från Vasaparken på Bitchute:

https://www.bitchute.com/video/lFD8HjOf8mGe/

Obs! Kriminella på MSB har blockerat länken till Bitchute! Gå in på Bitchute och leta efter min kanal som heter HenningWitte. Där finns bara två filmer.

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.