World Wide Rally For Freedom fick svagare uppvaktning i Sverige 20 mars 2021 än Tusenmannamarschen

2021-03-20 13:23

World Wide Rally For Freedom har inspirerat till manifestationer runtom i världen men uppslutningen i Sverige blivit svagare än den 6 mars när Tusenmannamarschen ägde rum. Alternativmedia har ingen live bevakning alls. Bäst är Expressen som har live kamera. Men i Stockholm skikade de Mossad/Expo-marionetten David Baas, som enbart koncentrerade sig på att rapportera om polisens insats i Stockholmsmanifestationen på först Norrmalmstorg och sedan Kungsträdgården, Humlegården och Odenplan, efter att polisen hade fördrivit folk på Norrmalmstorg på ett fredligt sätt.

Expressens utsända i Malmö och Göteborg rapporterade också nästan enbart om polisens insatser och inte om vad folket tycker, som samlades i Corona-, 5G- och andra protester. Även i Göteborg och Malmö agerade polisen fredlig och lyckades skingra många. I Malmö användes även polishästar.

Källa AB

Aftonbladet hade i alla fall en live ticker med text som var nyttig. Först alldeles för sent kom AB med live-bilder.

Både AB och Expressen förteg dock att manifestationerna i Stockholm, Malmö och Göteborg, som började 13:00, var en del av World Wide Rally For Freedom.

Nya Dagbladet blev en stor besvikelse, ingen live rapportering på Telegram som vid Tusenmannamarschen. SwebbTV är en av få under de alternativa som äger en utrustning för live sändning, som WTV tyvärr inte har råd med. SwebbTV har trots detta varken rapporterat live den 6 mars eller idag. Tråkigt!

Samnytt kom alldeles för sent med sin rapportering. Det syns inte i efterhand då de skriver tider från 12:55. Filmen nedan med Samuel, clownen, verkar vara från Sturegatan på väg till Humlegården, alltså i slutfasen av upproret.

Samnytts chefredaktör Egor Putilov skriver: "Varje gång polisen förklarar sammankomsten olaglig flyttar demonstrationen till nästa plats. Fortfarande mycket folk." Lysande taktik!

Läs även på Samnytt: Polisen anklagas för att vara ”skjutklara” vid gårdagens coronademonstration

I Stockholm verkade mindre folk ha samlats än den 6 mars, men då kom ju kämparna från hela Sverige. I Malmö samlades kanske ca 400 och i Göteborg 300, svårt att bedöma efter Expressens kameror.

Jüri Lina, som deltog både idag och den 6 mars 2021 uppgav till WTV, att det var mindre deltagare idag, ca 400 till 500 på Norrmalmstorg, men att det anslöt fler vid Kungsan och ännu fler vid Humlegården. Han såg 6 poliser använda för mycket våld för att fösa in en herre med plakat i polisbilen. Men jämfört med Tusenmannamarschen så använde polisen betydligt mindre våld den här gången.

Jüri upplyste polisen flera gånger att pandemilagen är olaglig, men de kunde inte hantera en sådan diskussion. Senare när Jüri tågade på en gata knuffade en polis honom alldeles för hård för att uppmana honom att gå på trottoaren, som var överfyllld. Jüri påpekade att ord skulle räcka för att förmedla en sådan information.

Jüri Lina var ändå nöjd med dagens resultat och blev även intervjuad av Jesper Johanson, vilket är mycket bra.

Genom att manifestationståget gick genom så många olika delar av Stockholm blev alarmeringsvärdet ungefär lika stor som om 10 000 bara hade samlats på ett ställe.

I Tyskland var det ca. 10 000 demonstramter i Kassel enligt Rapport. Expressen uppger 20 000. Även i andra tyska städer protesterade tusentals. I Wien verkade uppslutnigen ännu bättre.

Toronto sänder live om två timmar ca kl 17. I Makedonien är de redan klara.

Bra sammanställning av händelser i andra länder hos Mikael Hagenbo: http://hagenbo.blogspot.com/2021/03/march-20-2021-unification-of-planet-in.html?m=1

och även hos Zero Hedge.

Se även på WTV:

Historisk tusenmannamarsch mot Corona-förtrycket i Stockholm 6 mars 2021;

https://youtu.be/r3u1VPwlAzY

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.