Lögn från Aftonbladet, TT och Helena Dal skadar miljontals människor

2018-12-29 00:00

Nyligen spred Aftonbladet, TT och Helena Dal från Statens medieråd grova lögn om konspirationsteorier.      "– Andra konspirationsteorier kan vara fysiskt skadliga, som att det skulle vara farligt att använda tandkräm med fluor, säger hon."

Fluor är ett mycket farligt gift och har inget i tandkräm eller dricksvatten att göra. Det tillsätts för att hjärnan ska fungera sämre. Dessutom fick jag ständigt hål i tänderna av fluor i tandkrämen. När jag för över 10 år sedan slutade med att köpa tandkräm med fluor i men bibehöll mina matvanor, fick jag ingen karies längre. Jag har sedan dess aldrig behövt gå till en tandläkare!

Det farligaste med fluor är dock att den förstör tallkottskörteln i hjärnan, som är vårt viktigaste organ för att få kontakt med de högre dimensionerna. De som driver kampanjen för fluor i tandkräm vill inte att vi förstår att människan är en multidimensional varelse. Förstår vi detta får vi vår ursprungliga makt tillbaka och kan börja att befria oss från de stora konspirationerna, där Illumminati är ett av många verktyg. Det finns talrika vittnesmål att denna orden bara gick under jorden efter förbjudet i Bayern i slutet av 1700-talet.

Helena Dal från Statens medieråd borde få sparken omedelbart. Hon anmärker aldrig mot gammelmedias talrika lögn och förvanskningar av sanningen. Hon borde protestera att den misstänkte Mossadagenten Torbjörn Jerlerup (tidigare ledande medlem i högerextrema partiet EAP) får sprida dynga på AB eller den kommunistiske Daniel Suhonen, som båda fick breda ut sig i AB i nyligen. På en kongress från Vänsterpartiet i Halmstad 2015 sade Daniel Suhonen: Om socialismens införande kräver att ta upp kalashnikoven och skjuta, då gör vi det”. Inga protester! Naturligtvis inte heller från Helena Dal.

De flesta konspirationsteorier är sanna och det bästa rådet man kan ge till barn som kommit på några är att forska vidare och att de är mera bildade än vuxna som har försovit de nya sanningarna.

Liknande på WTV:

Fluor förstör tallkottkörteln. Då blockeras vår kontakt till högre dimensioner;

Fluor gör hål i tänderna och skadar tallkottkörteln;

Illuminati avslöjas av holländsk bankir Ronald Bernard del 2;

Daniel Suhonen (S) är farlig och bankslickare;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.