Kvinnopower bakom spontan demonstration mot Sveriges förfall, folket har börjat protestera på gatan

2018-05-05 22:48

Kl. 02:30 i natt fick jag ett sms av en väninna att jag skulle komma på en viktig demonstration på Odenplan kl. 12:00 idag. Jag kom och det visade sig att en ensam dam hade gjort ett upprop på Facebook (där jag inte är med) att samlas och visa offentligt hur missnöjd de flesta svenskar är. Det lades märke på att inte ha skyltar med för extrema åsikter och det var viktigt att både höger och vänster kom till tals och deltog. Jag själv snubblade över en trevlig demonstrant som står Centerpartiet nära (är de mitten eller vänster???).

Kritik framfördes mot socialen att de missköter barn, att det blivit otryggt i Sverige och att kvinnor, pensionärer och sjuka far mycket illa.

Många kvinnor (jag såg ingen man göra så) var så modiga att de gick med stora namnskyltar i demonstrationståget för att visa att de menar allvar och att de inte döljer sig bakom anonymitet.

källa: http://katerinamagasin.se/pa-gator-och-torg-mot-maktmissbruk-och-sexuellt-vald/

På Kungsgatan fick manifestationståget kvinnlig förstärkning genom Katerina Janouch och hennes väninna och bloggkollega Bianca Muratagic. Oj, vilken fart det blev. Damerna hade en megafon med sig och blåste revolutionsandar i det djupt missnöjda folket på gatan.

De båda eldsjälarna lyckades även övertyga tittande passanter att ansluta sig till demonstrationståget så att vi blev över femhundra som visade makten var skåpet står.

Jag har aldrig varit med om en sådan spontandemonstration, där inga partier eller organisationer står bakom utan bara vanliga medborgare. Detta visade med all tydlighet:

det jäser i svenska folket och de flesta låter sig inte längre underkuvas av ett korrupt etablissemang.

Härligt att se Sverige vakna!

WTV var som vanligt det enda medium som var på plats. Gammelmedia brukar censurera bort folkets vilja.

Läs även på ofria Fria Tider: Flera anmälda våldtäkter eller våldtäktsförsök senaste dygnet

 

Annat om kvinnomakten i Sverige på WTV:

Organisation Kvinnofriden 2018 vill skärpa lagstiftningen till kvinnornas fördel;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.