S, MP och Google censurerar Samhällsnytt med svepskäl, fulmedia tiger och gnuggar händerna

2018-04-25 20:18

källa

Igår kom Samhällsnytt med en alarmerande nyhet:

Efter censurmötet med regeringen: Google stryper all reklam på Samhällsnytt – på grund av “politiskt innehåll”

Den 13 april kallade regeringen till ett möte med Facebook, Google och Twitter med syftet att införa censur i Sverige och motarbeta alternativa medier. Samhällsnytt kan avslöja att samtidigt avstängdes vårt reklamkonto på Google permanent. ”Detta innebär att hälften av våra intäkter faller bort. Vi kan  behöva skala ner verksamheten”, säger Samhällsnytts ansvarig utgivare Mats Dagerlind. Med på mötet var Expressens chefredaktör Thomas Mattsson och ledarskribenten Patrik Oksanen."

Detta är en jätteskandal, men enbart ofria Fria Tider tar upp det. Är de andra semialternativa som Newsvoice skadeglada? De borde protestera högljudd, de kan ju bli nästa censuroffer.

Vi måste införa en regel att stora monopolbolag som Google, Facebook och det andra patrasket som installerades av NSA och CIA för att underlätta deras spionage mot oss, kan stämmas inför svensk domstol som om de hade sitt säte i Sverige. Domen måste kunna verkställas även utomlands. Här krävs folkrättsliga avtal för att kunna bemästra dessa vidriga drakar.

White TV fick redan 2011 problem med Google Analytics (siffrorna skruvades ner) samt med deras och YouTubes reklam möjligheter. Dessutom finns många farliga inslag från WTV inte att hitta hos Google. MSB hälsar.

Bl. a. därför kör WTV helt utan reklam. En bra styrkeposition. Alla videos läggs även upp på Vimeo, efter råd från vår webbyrå redan 2010, att YouTube censurerar hänsynslös.

Vem blir näst efter Granskning Sverige, Bechir Rabani, Hanif Bali (m) och Samnytt att slaktas?

P. S.: Patrik Oksanen är med stor sannolikhet en Väst-agent, kanske en Mossadman. Det var ju han som spelade en central roll i nackandet av Twittermakten från Hanif Bali (M).

PP.S.: Att hacka på rysk censur är fulmedia snabbt med, gäller det inhemsk sådan, är de knäpptysta ....

Läs även: Tusentals Googleanställda i protest mot företagets samarbete med Pentagon

Annat om censur-Sverige på WTV:

Bonniers Hanif Bali häxjakt del av Sveriges påverkanskampanj mot Rysslands val;

Pressfrihetens baneman Runar Viksten sprider fake news om Säpos Akilov utredning;

Löfvén verkar ha egen trollfabrik, påverkar valet, men hetsar psykologiska försvaret på alternativmedia;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.