2 manifestationer i Stockholm mot Saudis massmord i Jemen och svensk vapenexport

2018-03-03 18:41

Jinge.se var den ende som manade att delta vid två viktiga manifestationer mot Saudiarabien och deras slakt på människor i Jemen. Den svenska vapenexporten till Saudis kritiserades också.

"Jemenaktivister demonstrerade på Mynttorget utanför svenska Riksdagen onsdagen den 28.2 för att stödja det väntade beslutet att skärpa vapenexportbestämmelserna. Demonstrationen stödde kravet på en strikt tillämpning av de nya principerna för stopp för svensk vapenexport till diktaturer som Saudiarabien och Förenade arabemiraten, samma krav som framfördes i en debattartikel samma dag i Svenska Dagbladet av ordförandena eller generalsekreterarna för de fem största fredsorganisationerna i Sverige: Agnes Hellström, ordförande Svenska Freds, Malin Nilsson, generalsekreterare IKFF, Anna Lindenfors, generalsekreterare Amnesty International, svenska sektionen, Georg Andrén, generalsekreterare Diakonia och Lotta Sjöström Becker, generalsekreterare Kristna Fredsrörelsen. [1]

Se video från den andra demonstrationen!

https://www.facebook.com/groups/782645211839340/permalink/1417836654986856/

Trots så tunga deltagare är det knäpptyst hos vänstermedia också. Alla i gammelmedia kontrolleras med mind control och den i sin tur kontrolleras av Mossad, söm är i en mycket ohelig allians med Saudiarabien.

Läs även:

War Crimes and Genocide in Yemen: Death, Destruction, Starvation

WikiLeaks Cables: Breaking Conventional Lies About the Coalition War in Yemen

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.