Skolor blivit sexuella tortyrkammare då lärarna är rädda för eleverna, DO värdelös

2017-10-28 21:27

källa

Aftonbladet kom idag med mycket viktiga inslag om sexuella trakasserier i svenska skolor. Detta är en av många konsekvenser att lärarna har berövats effektiva maktmedel att åstadkomma ordning i skolorna. Som vanligt drabbas de svagaste, oftast flickor. Efter massinvandringen från Mena-länderna har problemet förvärrats, då många "barn" är skäggbarn och då kvinnosynen i dessa länder är vidriga.

Diskrimenringsombudsmannen DO har fått in extremt många klagomål från skolflickor och deras föräldrar, men gör ingenting. DO borde avskaffas, då totalt värdelös. Pengarna borde läggas på ökade polisresurser istället.

Att polisen inte mäktar med misstankar om sexuella trakasserier beror också på gammelmedias oförmåga att driva en kampanj mot den extremt underkvalificierade rikspolischefen Dan Eliasson och Löfven-regeringen som hela tiden håller honom om ryggen, trots alla upprepade regelbrott och misslyckade löften om bättring.

Se och lyssna även hos SR:

Eliasson fattade ytterligare beslut om undantag

Eliasson beskylls för att ljuga för media.

Se även: SD KU-anmäler regeringen – vill utreda om Dan Eliasson begått fler lagbrott

Om dessa nya bevis mot Dan Eliasson har gammelmedia tigit. Bara SR vågar avslöja Sveriges genom tiderna värsta polischef. Med en duktig polischef som kommer från polisen och inte sossarna hade flera sexualbrott uppklarats.

Här kommer några citat från Aftonbladets DO undersökning. Inga falla har gått till åtal.

* En flicka blir sexuellt ofredad av ny pojke på skolan som tafsar på henne. Han tar henne på brösten så att hon får blåmärken och mellan benen. Föräldrarna upplever att när de kontaktar skolan så tas pojken i försvar. Till slut slår flickan tillbaka mot pojken. Föräldrarna får då samtal från mentorn som är upprörd och menar att flickan mobbar pojken.

* En pojke blir utsatt för kränkningar av de andra i klassen. Han blir ombedd att följa med till biblioteket och de drar in honom på toaletten där det finns ett vägghängt skötbord. Pojken blir fastbunden vid skötbordet till händer och fötter, och sedan försöker de andra barnen trycka igen skötbordet. När pojken börja skrika drar de ner hans byxor och kalsonger och ropar på andra elever att komma in och titta. Mamman informeras inte på sju dagar, läraren hävdar att det ”trillat mellan stolarna”.

* En flicka som går på mellanstadiet blir flera gånger slagen av en annan elev på skolan. Vid tre tillfällen får hon också en pinne uppstucken i underlivet av samma elev, inne på skolans toaletter.

* En tjej i sjuan blir sexuellt utnyttjad av tre killar på skolans toalett. Det polisanmäls men anmälningarna läggs ner, då det anses ha skett frivilligt. Flickan mår så dåligt att hon till slut får distansundervisning.

* En pojke väntar på sina kompisar vid skolans fotbollsplan. En större pojke kommer fram till honom och frågar om han vill spela fotboll, vilket han inte vill. Plötsligt tar pojken ett kraftigt tag om hans arm, drar bort honom från fotbollsplanen till en skogsdunge strax intill. Där blir han nedknuffad, slagen och våldtagen. Han skriker men ingen hör honom. Chockad tar han sig tillbaka till klassrummet. ”Han gråter som om det aldrig ska ta slut. Jag får ont och känner hur mitt hjärta snart hoppar ur min bröstkorg”, skriver hans mamma i anmälan. Händelsen polisanmäls.

* En flicka blir ombedd att vänta utanför musiksalen av en pojke i en parallellklass. Sen beordrar han henne att lägga sig ner på golvet, annars kommer han att göra henne illa, säger han. Han tar av henne byxor och trosor och håller henne hårt i nacken, medan han förgriper sig sexuellt på henne. Mamman polisanmäler och skriver i sin anmälan att rektorn påstår att skolan inte gjort något fel.

Se även på SVT:  Sexuella trakasserier är vardag i skolan

och Samhällsnytt: Tingsrätter vägrade samarbeta i kartläggning av dömda sexbrottslingar

Sexualbrottsstudien finns under: https://pjjonasson.wordpress.com/

Film från AB: https://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/230282


 

Du måste logga in för att kunna kommentera.