Vaccinet mot livmoderhalscancer myglades fram

2017-06-10 22:56

källa: http://newsvoice.se/tag/gardasil/page/3/

"När jag läser att tre av sex experter som rådde Socialstyrelsen att införa vaccinering mot livmoderhalscancer hade kopplingar till vaccinföretag blev jag lika heligt förbannad som när jag läste hur man sålde in HVPvaccinet.
Året är 2008. Utmärkelsen Sveriges främsta lobbyist går till läkemedelbolaget GlaxoSmithKline och deras public affairchef Johan Thor.
" klagar Rune Lanestrand på sin blogg.

.......  ”I sin kampanj för att få in HPV-vaccin i allmänna vaccinationsprogrammet har de fått med sig andra tunga aktörer, som frivilligorganisationer och politiska partier. Frågan kom från ingenstans, väcktes ur en icke existerande debatt, men GlaxoSmithKline satte snabbt dagordningen och drev fram ett beslut i frågan. ”
Här hade läkemedelsbolagen kommit på det optimala vaccinet vars resultat utan minsta belägg utlovas om 15-20 år. Men redan nu har svåra biverkningar visat sig hos flickor som vaccinerats. Det sunda motståndet mot HPV-vaccinet har delvis brutits efter en hård kampanj i lydmedia som utan att ändra ett enda kommatecken villigt läser upp läkemedelsbolagens pressmeddelande. Och en okritisk hälsominister som inte vågar eller inte genomskådar läkemedelsbolagens fräcka propaganda.
Jag befarar på goda grunder en ny biverkningsskandal som vanligt kommer att ursäktas av myndigheter, politiker och media. De utsatta och lurade tonårsflickorna kommer att lämnas i sticket som man gjorde med narkolepsibarnen och deras föräldrar.
"

Han anklagar SVT: "Idag ( 9 maj 2017) startade public service i bl a svt på nytt en propagandakampanj för vaccinering mot livmoderhalscancer"

All vaccinering har visat sig vara farlig på något sätt. Bakom vaccineringen ligger en gigantisk konspiration av de vanliga negativa bakgrundskrafterna.

källa

Läkemedelsverket kan vi tyvärr inte lita på.

Läs även på vaccin.me

Gardasil inte bara värdelöst utan till och med farligt – men forskarvärlden och media fortsätter vilseleda

Tack S för tipset.

Annan vaccin-varning på WTV:

Hur fungerar vacciner? Linda Karlström om biverkningar och vaccinationsskador;

Vacciner skadar vår DNA;

Yale studie: vacciner orsakar inte bara autism utan även andra hjärnsjukdomar;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.