Annie Lööf ny statsminister? Bilderberger, fulmedia och mind control teknologin favoriserar henne upd

2017-06-01 19:41

källa

Ofria Fria Tider var igår först ute med skandalnyheten, att Annie Lööf deltar i årets demokratifientliga Bilderbergmöte mellan den 1 och 3 juni 2017 i Chantilly i Virginia, USA. NewsVoice kom med ett bra inslag idag, som ger bakgrund till den andra kvinnan som "får" vara med: Johanna Rosén, biträdande professor i fysik och expert på tunnfilmsteknologi. Hon kanske är med och utvecklar metallremsor som skall bl. a. reflektera solljuset, som fördelas med chemtrails i luften.

Det är påfallande många tekniker på 2017 Bilderbergmötet, även chefen för CERN. Detta bekräftar att de negativa krafterna just nu gör allt att stoppa jordens och människornas höjande av medvetandet.

Annie Lööf borde som politiker dock avstå från att delta i en så extrem lobbygrupp som Bilderbergmötet, ökänt för att sätta demokratin ur spel. Den sittande franske presidenten Macron blev bjuden 2014 som Rothschildbankir, och vips blev han Frankrikes mäktigaste man. Under valet fuskades friskt, för att inte tala om bearbetningen av väljarna med den lömska mind control teknologin.

Bill Clinton, Tony Blair, Fredrik Reinfeldt (2006), Stefan Löfven (2013),och många andra olämpliga statschefer blev groomad den vägen. Man tar gärna sådana, man har hållhakar på.

Jag har redan under de senaste månaderna uppmärksammat, hur etablissemanget pushar Annie Lööf med riggade opinionsundersökningar och extremt mycket fokus i fulmedia. Detta är konstigt, då hon har minst mellan öronen jämfört med de tre andra ledarna inom Alliansen.

Att hon nu är en av tre svenskar som koras till deltagare av Bilderbergmötet 2017 bådar inte gott. Man pushar henne, då hon är en lätt fjärrstyrd marionett som slickar invandrare och de typer som ligger bakom, som t. ex. Kissinger eller George Soros. Hon är det perfekta verktyget att fortsätta med Sveriges förstörelse genom främmande makt..

Hypen om Annie Lööf från gammelmedia, opinionsundersökningar men framför allt mass-mind-control kommer eventuellt att leda till att Centern blir starkare än sossarna, så att de båda bildar den nya koalitionsregeringen med Annie Lööf som statsminister. Kanske moderaterna får också vara med på ett hörn  när de blivit av med röstdödaren AKB. SD skall mobbas som vanligt. God natt Sverige ......

Kommentar till WTV 3 juni 2017:

Röstsedlarna från 2006 och 2010 borde räknas om för hand. 2006 var det första svenska valet där man "förmedlade" röstresultaten via internet. Moderaterna gick upp från 15% till strax över 26%! Enligt professorn i statistik från Gbg var detta resultat extremt sett ifrån det tidigare valet. Professorn uttalade sig att 5 - 6 % brukar det handla om. 11% ökning var naturligtvis inte rimligt. Man uttryckte det som att M måste ha gjort en bra valkampanj. Ja, Fp hade ju gjort 77 dataintrång hos sossarna. Om det nu var Fp och inte t.ex. CIA? Valet måste varit riggat för ut ur draperiet kom "vår nye" utrikesminister C. B., The Manchurian man direkt from CIA som tömde Sverige på 100 om 100 tals MILJARDER. Kan man begära omräkning av rösterna eller har de bränts upp.

Annat om de farliga Bilderbergmöten på WTV:

Emmanuel Macron Bilderberger och Rothschild marionett, värre går det knappast;

Originalkällor från äldre Bilderbergmöten tillgängliga, Jacob Wallenberg ställd till svars 2016;

Bilderberger, G Soros, Goldman Sachs + annat västligt elände bakom den syriska oppositionen;

Carl Bildt Sveriges mest skadliga politiker och förrädare någonsin;

Stoppade Ole Dammegård falskt flaggat Bilderberg attentat 2014?

Hur kan Bilderbergruppen sia om Sveriges valframtid? Med Mind Control;

2015 Bilderbergs gästgivare bankster Rudolf Scholten bjuder den kriminelle René Benko;

Bilderbergare och fd Goldman Sachs ordförande Peter Sutherland aktiv i migrationskriget mot Europa;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.