Ylva Johansson (S) och feministerna skadar tusentals kvinnor, Löfven (S) bör sparka henne

2017-03-07 22:23

Integrationsministern Ylva Johansson (S) borde ha fått sparken av statsminister Löfven (S) på den internationella kvinnodagen för hennes extremt allvarliga lögn i en BBC intervju nyligen. Då M- och C-politiker gav stöd åt alternativmedias kritik, som underbyggdes av Tino Sanandajis expertis, var Ylva Johansson tvungen att pudla.

källa

Ylva Johansson ljög när hon sade till BBC att "antalet sexövergrepp och våldtäkter mot kvinnor "sjunker, sjunker, sjunker". Den raka motsatsen är fallet. Med sådana lögn och förnekelsen att den rättsvidriga massinvandringen från kvinnofientliga kulturer har medfört en ökning av brott mot kvinnor, främjar ministern faktiskt sådana kvinnoförnedrande brott.

Dessutom saboterar den "feministiska" regeringen polisens arbete systematiskt genom att inte plocka bort den totalt ohållbare polischefen Dan Eliasson (S) och genom att ge för litet resurser till polisen.

Det är kvinnorna som måste betala för den antifeministiska politiken regeringen för.

För oss från partiet Populisterna är det naturligtvis en fördel, att denna regering genom Ylva Johanssons förräderi mot kvinnorna gav sig själv ytterligare en spik i sossekistan.

I den andra filmen nedan refereras till Peter Springare från Örebropolisen för ett år sedan.

Liknande kritik på WTV:

Rekordmånga våldtäkter i Sverige med ett tydligt samband: invandringen;

Vi och polisen kräks över kräket Dan Eliasson, polischefen måste avgå enligt SD:s och andras krav;

Svenska journalisthoror hjälper till att kvinnor förtrycks i Sverige;
 

Du måste logga in för att kunna kommentera.