Hat-Expressen fara för kvinnor och barn, bojkotta Expressens annonsörer!

2017-02-27 00:00

Bonnier-Expressen är den mest lågtstående av de större massmedia i Sverige. De följde upp Eskilstuna Kurirens oseriösa hämndgranskning av Granskning Sverige GS. Ofria Fria Tider har givit en bra överblick:

källa

"Sedan Expressen hängde ut signaturen "Erik Johansson" på Granskning Sverige har han och hans familj tagit emot allvarliga hot. Bland annat har hans fru hotats med våldtäkt.

"Erik Johansson" skriver på Granskning Sveriges hemsida på lördagen att hans fru beslutat att lämna honom sedan uthängningen i Expressen i fredags. Inte för att kärleken tagit slut, utan för att hot riktats mot henne och "Erik".

Själv vägrar han vika sig för Expressens drev.

"Min fru har vädjat till mig att sluta för hennes och barnens säkerhet. Jag kommer inte vika mig för Mattsons attacker och kan därför inte tillgodose denna min frus vädjan. Därför har vi beslutat att flytta isär och min fru söker lägenhet i Kungsbacka. Jag älskar fortfarande min fru över allt i världen, men kan inte vika mig för ett etablissemang som vill definiera vad som är rätta tankar och felaktiga tankar", skriver han.

"I en demokrati skall man kunna ifrågasätta allt och alla utan hänsyn till om någon blir kränkt av frågan. Man skall kunna säga saker som är fel, och få logiska argument som gör att man ändrar uppfattning om man köper de framlagda argumenten. Alternativt köper man inte argumenten och fortsätter att ha fel, det skall inte vara brottsligt", fortsätter han."

Expressens fuljournalist som gjorde hembesöket hos GS är Diamant Salihu, en dömd brottsling. Han är ökänd för sina fejk news reportage från Mellanöstern. Diamant Salihu har bäddat för hatbrott mot GS-familjen genom hembesöket. Det var förmodligen också meningen. Ett telefonsamtal, som GS gör, hade räckt.

"Diamant Salihu bor på Roslagsgatan 23 i Stockholm, lägenhet 1402. Han tar säkert gärna emot hembesök" skriver Julia Caesar i sin utmärkta krönika om Expressens hatspridning.

Expressen drar stora växlar av att de blivit friad i tryckfrihetsmålet som en felaktigt uthängd man drivit. Alla vettiga människor förstår att domen är en gigantisk rättsskandal, bara dumma journalister skryter med en sådan fejkdom. Ofria Fria Tider igen:

"Mattsson frias av politiska juryn: Pensionären ska betala 1,2 miljoner kronor

Det är alltså dags att ta Expressens annonsörer under luppen samt konfrontera och bojkotta dem!

Att GS väljer anonymitet är fullt berättigat i den krackelerade "rättsstaten" Sverige. I exemplet ovan ser vi varför.

 

Vårt nya parti Populisterna kommer att expropriera Bonniers för att städa upp i den journalistiska svinstian.

P.S.: Fria Tiders sökfunktion för Expressen redovisar bara år 2014 och äldre ......

Annan Expressen-kritik på WTV:

Demokratins dödgrävare Expressen huvudansvarig för terrorbomben mot SD-politiker;

Expressen främjar den kriminella invandringspolitiken med olagliga metoder;
 

Du måste logga in för att kunna kommentera.