Israel får sin överman, fick satellit utslagen i USA

2016-09-03 23:35

Det är skönt att se, att de negativa krafterna som stödjer och missbrukar Israel förlorar i makt mer och mer. De har sedan judendomens början missbrukat de judiska folken under falsk flagga, så att människors vrede har riktat sig mot judarna och inte de som är de egentliga gärningsmännen, reptiloiderna. Så den största konspirationen har riktats mot judarna, vilket är raka motsatsen till vad de flesta tror, att allt handlar om en judisk konspiration. Så är definitivt inte fallet, det skall bara se ut så. Där har vi skillnaden mellan sionismen och judendomen. Sionismen är reptiloidernas maktarm på jorden och judendomen är bara knyten till de judiska folken.

Judarna är inte GUDs utvalda folk utan reptiloidernas, precis som påven inte är GUDs representant på jorden, utan djävulens, reptiloidernas.

Sionisten Benjamin Netanyahu har närmat sig Putin, då han insett, att Ryssland har en delvis överlägsen vapenteknologi jämfört med USA. Och den 1 september 2016 fick Israel smaka igen på överlägsen vapenteknologi, när deras satellit slogs ut i Cape Canaveral:

"SpaceX-raketen Falcon 9 exploderade under genrepet – om två dagar skulle det lyfta med en israelisk satellit ombord. Nu har både raketen och satelliten gått förlorade, enligt SpaceX.  ....

Satelliten ombord är tänkt att placeras i omloppsbana runt jorden och bland annat ska Facebook använda sig av den i sitt ”internet.org”-projekt som ska göra det lättare för folk i Afrika att komma åt internet." skriver opålitliga Omni.

Naturligtvis publicerar gammelmedia inte de brisanta bilderna som Veterans Today gör, med ett litet okänt flygande objekt strax ovanför raketen, en slags drönare eller UFO:

hela bildsekvensen kan ni se på Veterans Today, med bra analystext.

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.