Asylkaos: Den 6 juni måste bli ”motståndets dag”

2016-06-07 19:49

Den invandringskritiska bloggen asylkaos titlar idag:

Den 6 juni måste bli ”motståndets dag” #asylkaos

 

Den 6 juni firar vi normalt Nationaldagen. Men den firas inte längre på det sätt de borde firas. Nationaldagen har sedan 2015 blivit mångkulturens dag och den dag när kolonisatörer ”välkomnas” som nya medborgare. Dagen har alltså kapats av svenskfientliga krafter som vill förstöra Sverige. ....

Vi föreslår ju att Nationaldagen blir ”motståndets dag”, den dag då alla Sverigevänner, patrioter, nationalister eller vad man än kallar sig agerar mot politikerna. Att ägna sig åt att fira traditioner på Nationaldagen är helt dödfött i ett land som befinner sig i krig, även om kriget inte sker med vapen utan med ord.

Vi måste istället försvara oss.

Rent konkret kan man demonstrera i varje kommun där medborgarskapceremonier kommer att hållas. Man kan gå dit med plakat och banderoller och visa att det finns andra åsikter än landsförrädarnas. Man visar i handling att man inte accepterar utvecklingen. Man kan anordna massiva flygbladsutdelningar och anordna aktiviteter av olika slag som väcker folk till insikt om den farliga politiken som bedrivs i Sverige.

Så nu ser vi till att den 6 juni blir motståndets dag."

White TV ansluter sig detta bra initiativ!

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.