Naturligtvis invandrare som misstänks för gruppvåldtäkten på M/S Galaxy Silja Line

2016-03-31 21:23

källa, är ett fotomontage som ofria Fria Tider har gjort

När nyheten om en gruppvåldtäkt på Silja Lines M/S Galaxy kom igår var mångas första misstanke: det var naturligtvis igen invandrare. Och mycket riktigt. Ofria Fria Tider var först ut med den bekräftande nyheten:

"Vi ska fucka ur" – här intervjuar Aftonbladet de misstänkta innan färjevåldtäkten

Aftonbladet publicerade igår kväll, av misstag, en video med två av de män som misstänks för gruppvåldtäkt ombord på Finlandsbåten M/S Galaxy.

Mannen som intervjuas är en 19-årig utomeuropeisk invandrare som tidigare är dömd för brott. Den andre mannen i videon är även han en invandrare som inte är svensk medborgare. Båda är nu, tillsammans med ytterligare två andra, anhållna misstänkta för grov våldtäkt."

AB skriver i kväll:

Misstänkta våldtäktsmännen på färjan misstänkta för medhjälp till mord

Det är skandalöst att fulmedia, polisen och åklagaren igen mörklägger att misstanken mot de fyra anhållna riktar sig mot invandrare från arabländer. Detta är ju den viktigaste delen i hela misstanken, därför att detta bekräftar den extremt kriminella invandringspolitiken i Sverige. Den är bl.a. kriminell därför att det släpps in gigantiska mängder med kriminella element som sedan inte lagförs därför att polisen har en landsförrädare som chef, Dan Eliasson, och domstolarna är så hård under mind control / hjärntvätt, att de inte dömer brottsliga invandrare som svenskar eller inte alls, som i den förra brutala gruppvåldtäkten på Viking Line, handgranatfallet mot polisbilen eller tusentals andra brott.

Rättsapparaten och fulmedia har inte lärt sig något ur nyårets massvåldtäkter runtom i Europa. Att DN påstår raka motsatsen enligt en ny Ipsos-undersökning är ren lögn. Antingen ljuger Ipsos eller DN eller båda. Det är naturligtvis DN själv som har beställt "undersökningen".

Förmodligen blir det inga fällande domar i det här fallet heller. Målnumret hos Stockholms tingsrätt är B 3929-16, avdelning 3, enhet 32.

P.S.: jag vet av egen mycket negativ erfarenhet att säkerhetsvakterna på Silja Line är helt kass. Därför åker jag aldrig mer med Silja Line

och

AB:s Thabo Motsieloa är en stor svikare! Han lovade för flera år sedan att ta upp problemen med mind control i Sverige men svek sitt löfte. Antingen var han för feg eller själv under hjärntvätt, eller både och.

Annat om den sönderslagna rättsstaten i Sverige på White TV:

Flesta domare i Sverige värdelösa då under mind control;

Migrationsdomstolen spårar ur helt;

Vi och polisen kräks över kräket Dan Eliasson, polischefen måste avgå enligt SD:s och andras krav;

Rättsstaten har redan kollapsat, modig polis slår larm, polischefen Eliasson måste avgå!

Svenska journalisthoror hjälper till att kvinnor förtrycks i Sverige;

Utvisa alla kriminella invandrare! Update: mt Ikea-mördare från Eritrea;

Nordafrikaner och inte svenskar har gripits för gruppvåldtäkten på Viking Lines färja Amorella Update Google + Vimeo censur;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.