Knivmordet på Arminas Pileckas i Broby skolan luktar sextrakasserier och invandrarbrott updat

2016-01-13 06:58

källa; den mördade 15-åriga Arminas Pileckas föll offer för Sveriges kriminella invandringspolitik

Det är förvånansvärt tyst om den 14-årige misstänkte gärningsmannen, som utpekas av kvinnliga elever på Broby skolan i Östra Göinge för att ha stuckit en kniv rakt in i hjärtat på 15-åriga Arminas Pileckas efter noggrann planering, som har litauisk härkomst. DN:s och AB:s nätupplagor har inget på morgonen den 13 jan 2016 om detta vidriga mord, bara Expressen.

När skolmordet i Trollhättan inträffade, hängdes gärningsmannen (gm) direkt ut av gammelmedia för han var svensk. Att han var under mind control förteg man och blåste det hela upp som ett rasistdåd. Om 14-åringens bakgrund får vi inte veta något. Det är misstänksamt tyst på den punkten. Fulmedia och polis mörklägger som vanligt. Detta gör återigen att vi måste titta på alternativa eller semi-alternativa sidor för att få veta mera.

Bäst information ger Exponerat, som var också först ute i Trollhättanfallet. Enligt obekräftade uppgifter heter den misstänkte 14-åringen Ahmad i förnamn och har nyanländ syrisk bakgrund. Han anklagas av vissa på sociala media att ha sextrakasserat flickor i skolan och den mördade Arminas Pileckas skall ha skyddat tjejerna från hans övergrepp. Denna information är dock inte säker.

"Hej, alla flashbackare som börjat spekulera i detta. Jag VET vad som hände

Det är såhär att ni är inne på rätt GM

Offret har ”bitchslappat” GM ungefär vid lucia tiden efter att blivit jävligt förbannad över att han slagit hans bästa tjejkompis. Detta har GM ”SÄKERLIGEN” varit uppretad över och säkert många som frågat hur han kan tolerera en sån här sak. Så under jullovet så har han då planerat det här.

Skolan började i fredags förra veckan och eftersom inget hände då så va säkert GM inte tillräckligt samlad.

Offret och två tjejkompisar till honom satt på en bänk, då GM kom bakifrån och högg honom i bröstet med en krok kan man ju säga. Offret börjar springa iväg med handen på bröstet, en av tjejkompisarna såg när hugget kom och blev troligtvis chockad sedan. Medans andra tjejen inte förstod något och satt lite halv kvar och ropade lite skämtsamt ”Vad håller du på med”.

”Det va nämligen vanligt att offret hoppade runt och skojade och hade sig.”

Sedan ramlade då offret ihop och tjejen som ropade efter han sprang dit och förstod ännu inte vad som hänt och puttade på han och sa ”Lägg av nu A****S” Sen såg hon kniven som då GM stod framför och höll i och förstod då att det va allvarligt, GM höjde kniven mot tjejen och sa ”Akta dig”

Sen är resterande bara räddningsinsats. Jag lånade flickvännens konto för min har aktiveringstid, blev trött på allt vilseledande skit!"

Annat från Flashback:
"
Det hela handlade om att tjejen som var bästa vän med offret skulle hjälpa sin "rädda tjejkompis"
GM´s bästa vän skickade snapchatts eller vafan de heter på sitt könsorgan till denna rädda tjejkompisen och hon gick därav till denna tjejen och ville ha henne till att prata med gm´s kompis.

Gm´s kompis förstår inte vad tjejen säger och hämtar då GM där översätter GM till sin kompis sen när tjejen vänder ryggen och går därifrån så skriker han hora efter henne, då vänder hon sig och spottar och råkar träffa gm.
"

"Tjejen blev påhoppad i samband med spottandet och nerslängd på golvet och fick även där ett väldigt hårt slag i mellangärdet.
Sen tar det kanske två-tre dagar så attackerar då offret denna personen dock bara med en riktigt hård örfil, men sen efter det så är det lugnt. och detta handlar om lucia tiden."

"Elever som kände eller umgicks i närheten av Arminas Pileckas beskriver honom som vänlig, snäll och trevlig elev. En kille som alltid ställde upp för sina vänner – vare sig det gäller bråk eller om det handlar om något annat.

Josefine Furdal, 15, gick i samma klass som sin nu avlidne pojken:

– Han var en riktig glädjespridare. Väldigt trevlig och snäll. Han var en stor punkt i klassrummet. Om hela klassen var nere var han en sådan person som alltid kunde få klassen att skratta, säger hon. " skriver Kvällsposten.

Utan den ansvarslösa massinvandringen hade mordet aldrig hänt!

Uppdatering kl. 21.55 den 13 jan 2016:

Ikväll kom Micke Ölander, en av Expressens bättre reportrar, med litet mera sanning:

"Arminas Pileckas har haft en helt annan uppfattning om varför han och 14-åringen blev ovänner.

– Under mötet på skolan berättade Arminas sin version. Samma version har lämnats av en flicka, uppger Kvällspostens källa.

Kvällsposten har tidigare återgett hennes berättelse. Flickan hävdar att 14-åringen utsatt henne för sexuella trakasserier och att han även varit hotfullt mot henne.

Arminas Pileckas roll ska ha varit att han försökt skydda henne.

– Flickan har förhörts av polisen och berättat samma sak som hon tidigare uppgett för skolan, uppger Kvällspostens källa." (fet genom White TV)

Men tro inte att dessa nya sensationella uppgifter om sexuella trakasserier genom en invandraryngling återspeglas i Expressens/Kvällspostens rubrik. Den heter lapidar

Skolan hade försökt att medla i konflikten

Resten av fulmedia har varit knäpptyst om den mördade Arminas version av konflikten. Vilket svek mot kvinnorna, samhället och den mördades familj. Tänk om en svensk kille hade mördat en annan med invandrarbakgrund. Då hade det blivit löpsedlar på löpande band.

Stabbing death of 15yo schoolboy by ‘Arab migrant’ classmate in Sweden sparks outrage

Kommentaren till filmen nedan:

Snapchat video of an earlier incident that might have led to the killing of Arminas. Some pupils at their school say that Arminas slapped him because Ahmed had sexually harassed girls.

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.