Använd Australiens Operation Sovereign Borders för att stoppa invandringen till EU

2015-04-20 20:56

Alla som förespråkar gränslös invandring till EU eller Sverige styrs av djävulska krafter vars enda mål är att förstöra väl fungerande samhällen som Tyskland eller Sverige, så att hela världen får förhållanden som i Somalia, Eritrea, Irak, Libyen eller andra kaosländer, som ställer till ett helvete för sina invånare, framförallt kvinnorna. Då, när alla länder fått sitt helvete, är det lättare att sedan införa den Nya Världsordningen, Rotschilds superdiktatur.

Istället för att driva en politik som stabiliserar dessa länder har EU och Sverige gjort allt sin makt för att bomba sönder Libyen, som var norra Afrikas mest blomstrande land under Gaddafi, eller destabilisera Syrien och alla andra flyktingalstrande länder. Stödet till ISIS kommer även från Väst, USA och israel i synnerhet.

Den enda vettiga frågan, var går gränsen för massinvandringen, får inte ställas. Denna fråga har förbjudits av de djävulska krafterna som även kontrollerar SD, som därför aldrig ställer frågan heller och som skadas av den odemokratiska häxjakten mot duktigt folk från SDU, som vill befria sig från den sionistiska kontrollen.

Gränsen för massinvandringen går där den egna befolkningen börjar lida, svårare än så är det inte. En stat skall först och främst ta hand om sina egna medborgare (och inte göra inflation på medborgarskapet). Gränsen går där invånarna, infödda som hit flyttade, far illa, därför att pengarna räcker inte längre till välfärdsstaten, därför att kvinnor våldtas och far illa i aldrig skådade antal, därför att samhället blir överöst med annan kriminalitet som orsakas av okontrollerad massinvandring.

Sverige och Tyskland har överskridit denna gräns för länge sedan, åtminstone sedan millennieskiftet. Snart har dessa länder förhållanden som i de länder folk vill fly ifrån. Den som kallar sådana argument för rasistiska är en vidrig hycklare och lögnare som bara vill skada så många människor som möjligt.

Australien hade också nått denna gräns, att landet inte tål några invandrare längre. Därför segrade nuvarande regeringschefen Tony Abott med sin slogan

"Stop the Boats"

Abott höll sitt ord. 2014 och 2015 har inte en endaste flyktingbåt nått Australien. Samtidigt kör Australien hård propaganda i flyktingländerna att det inte är någon idé längre att fly till Australien på illegalt sätt. Bravo Australien!

källa

Direkt efter sin valseger september 2013 lanserade den australiensiske regeringschefen Tony Abott "Operation Sovereign Borders". Militären fick i uppgift att spana in, stoppa och avvisa samtliga illegala flyktingbåtar som närmade sig Australien.

Är flyktingbåtarna inte längre sjödugliga, byts de ut av den australiensiska marinen mot dugliga båtar. Folk som måste avvisas på annat sätt levereras till andra länder runtomkring Australien. Mycket av militärens insats är sekretessbelagd.

Om EU skulle agera likadant som Australien och sprida budskapet att det inte är en idé att komma hit längre, då skulle det inte finnas några flyktingbåtar kvar på medelhavet och då skulle alla dessa hemska olyckor och illdåd, som att kristna båtflyktingar kastas över bord av muslimska, inte förekomma. Så enkelt är det. Australien har visat vägen.

Samtidigt skall EU, USA, Israel, IMF, Världsbanken och alla de andra kriminella aktörerna sluta att exploatera Afrika, som då skulle kunna vara en välmående kontinent med alla sina stora skatter och resurser.

Vakna upp om invandringspolitikens skandaler även hos White TV:

Researchgruppen, Sveriges Stasi, en fara för rättssäkerheten;

Feminister förtiger att våldtäkter ökar i takt med invandringen;

Israel tappar kontrollen över SD därför skall Kasselstrand och Hahne uteslutas;

Tvinga polis och media att publicera fullständiga signalement med etnicitet genom lag;

Camilla Kvartoft sviker kvinnor. SVT och övriga gammelmedia ger support till ISIS;

John Perkins: American Economic Hitman;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.