Lyckas man inte med WW3 i Syrien eller Ukraina skall Jemen lida

2015-03-30 20:45

Makthavarna på jorden förlorar sin makt i allt större takt. Detta är mycket positivt för oss människor. De gamla planerna för det tredje världskriget, WW3, ville att det kommer igång under mitten av 1990-talet. Men så blev det inte. En konflikt mellan den muslimska och kristna världen med Israel som central var planerat. När det och en attack mot Iran inte lyckades startades inbördeskriget i Syrien, men USA:s Obama obstruerade med Putins hjälp och gick inte in med egna trupper i Syrien. Makthavarna måsta ha kokat av ilska.

Då skulle en storkonflikt trampas loss i Ukraina. Ryssland blev i alla fall för starkt, då kunde två flugor i en smäll slås, med att locka Ryssland in i ett krig mot NATO. Men det misslyckades också. Europa mäklade fred utan USA. Fuck the USA!

Nu skulle Jemen testas. Den av västliga säkerhetstjänster uppbyggda superdiktaturen Saudi-Arabien attackerar lilla Jemen med Israels hjälp för att äntligen komma åt Iran, vilket USA försökt sedan 9/11. Men de kommer inte att lyckas i Jemen heller. Ljuset har spridits snabbare på jorden än vad mörkerkrafterna hade räknat med. Tur för oss!

Vi går bättre tider till mötes, även om de närmaste åren blir ganska skakiga.

Tack Margot Wallström att du blockerade svenska vapen till krig startande Saudiarabien!

Se även: Satanisten och frimuraren Albert Pike och hans kännedom om de tre planerade världskrig;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.