Censur på Google finns redan idag

2015-03-05 20:46

Newsvoice och Vaken tog igår båda oberoende av varandra upp ett inslag på SVT om planer för ett censurprogram som skall utvecklas hos Google. På nyspråk formulerar SVT: Google vill straffa faktafientliga sajter

källa

Det är bra att det fokuseras på Googles censurplaner. Men det tråkiga är att det redan pågår censur på Google. InPeace kommenterar på Newsvoice:

"Google censurerar och anpassar redan sedan länge sökresultat och det har ju fungerat bra utan några större protester, så det är ju klart att de fortsätter nu att skjuta fram positionerna.

Både Sr och Svt censurerar, genom att klippa eller helt ta bort i sända program, som sedan läggs upp på deras arkiv på internet. De fall det har skett mest är direktsända program där de i efterhand redigerats då det inte passat deras agenda."

White TV och Henning Witte har ofta varit föremål för Google censur och konspiration. Googlar man Henning Witte kommer smutskastningsartiklar direkt långt upp på första sidan, trots att den oseriösa smutssidan knappt har någon trafik alls. White TV har dokumenterat talrika gånger hur det har pågått censur på Google mot White TV:s inslag. Se alla filmer nedan.

Senast genomförde någon på Google censur mot Palmemordsvandringen med Ole Dammegård, som med flit givits titeln vem mördade Olof Palme, då det redan finns en YouTube film från 2011 med liknande titel. White TV:s YouTube filmer dyker dock inte upp under Google sökningen, enbart om man söker direkt under YouTube.

Censurforska på White TV även här:

Nordafrikaner och inte svenskar har gripits för gruppvåldtäkten på Viking Lines färja Amorella Update Google + Vimeo censur;

Scalar Waves used in Mind Control;

Google och YouTube censur mot Ebola avslöjanden från Dr. Horowitz;

Google censurerar Anna Lindh konspirationen;

SÄPO censurerar Google;

YouTube blockerar kommentering för White TV i SÄPO bakom Husby inslaget;

Google skadar White TV: fuskar med bankparasitmålet i Norrköpings tingsrätt;

Google censurerar White TV:s SÄPO bakom Husby artikel;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.