Dop svartmagisk ritual, kronprinsessan Victoria slapp det, prins Gabriel inte

2017-12-01 21:54

källa; dop i världens bästa kungafamilj

Prins Gabriels dop var en mycket vacker och stilfull ceremoni. Tack till Kungahuset! Det enda som störde var att biskopen höll barnet alldeles för länge hos sig när prins Gabriel tydligt markerade att han var missnöjd med situationen. Vad värre var så gjorde ärkebiskopen Anders Wejryd korstecknet över prins Gabriel. Detta är en svartmagisk ritual som stänger det tredje ögat, den direkta kanalen till GUD.

Kyrkan har alltid vilselett oss att vi behöver dem för att kunna kommunicera med GUD. Så är det icke! Vi kan alla direkt tala med GUD, utan att någon slags mäklare klämmer sig emellan och tar makten över oss. Kommunikationen sker med skalärvågor. Därför kan ingen avskärma dem.

Det kristna korset är energimässigt tyvärr en dödssymbol, ganska närliggande egentligen med tanke på att folk korsfästes på ett sådant kors, ett av de mest plågsamma och fruktansvärda sätt att dö.

Den kristna dopceremonin lägger en slags ankare i eterkroppen för att förslava människan enligt den f.d. katolska prästen Klaus Meier, som startat rörelsen unchurch-now. Han hittade källor inom den katolska kyrkan från 400-talet där de själva medger att dopet är som ett stort nät som fångar in människor.

En katolsk väninna till mig är andligt mycket framstående och arbetar med healing i Tyskland. Hennes familj bjöds en gång till påvens audiens i Vatikanen för att hedra familjen vars anfader hade kämpat mot Hitler. Hon har bekräftat för mig att dopceremonin är svart magi och mycket skadlig för barnen.

SVT gjorde en mycket fin bevakning av prinsdopet idag den 1 december 2017. Det är också bra att de lade upp på SVT-Play kronprinsessan Victorias dop från 1977. Den ceremonin var inte alls lika vackert som dagens och SVT hade ljudproblem med Alice Babs samt betydligt enklare kameraföring.

Men, den stora skillnaden var, att ärkebiskopen Olof Sundby inte tecknade korset över Victoria utan enbart gav henne litet dopvatten på bakhuvudet. Hon slapp den svartmagiska ritualen. Var det hennes kloka föräldrar som kände till faran? Är hon därför så mänsklig och sympatisk och självständig?

Med dessa kunskaper är det föga förvånande att påven inte är GUDs ställföreträdare på jorden utan djävulens. Därför finns så många pedofiler inom Vatikanen. Min katolska väninna berättade för mig att hon aldrig i livet hade mött en så osympatisk varelse som den tyske påven Ratzinger. Hon kände sig tvungen att lämna audiensen i förtid.

Läs även: SACRAMENTAL BAPTISM IS AN OCCULT CEREMONY - BAPTISM ATTEMPTS TO MAGICALLY MAKE CHILD OPEN UP TO EVIL FORCES AND EVIL DOCTRIN

Här länkarna till kronprinsessan Victorias dop:

https://www.svtplay.se/video/14334940/prinsessan-victorias-dop/prinsessan-victorias-dop-avsnitt-1?start=auto

och till prins Gabriels:

https://www.svtplay.se/video/15911734/prins-gabriels-dop/prins-gabriels-dop-1-dec-11-30?accessService=none

Annat om Kungahuset på WTV:

Kungahuset enda som är friskt i svenska staten;

Herman Lindqvist är rasist;

Bonnierpressen bedriver Hitlers Sippenhaft mot Drottningen;

Svenska frimureriet under djävulsk kontroll! Tack Ers Majestät att Ni vände dem ryggen!

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.