Solklart att Israel mördade över 800 i Al-Ahli sjukhuset, Hamas' fyrverkeriraketer skadar inte mycket, sionisterna ljuger ofta Upd 22.10.

2023-10-18 15:44

Källa: https://www.palestinechronicle.com/what-is-al-ahli-hospital-that-israel-has-just-bombed-in-gaza-explainer/#

 

Det är solklart att Israel mördat över 800 Palestinier i Gaza på det kristna sjukhuset Al-Ahli. Tack ofria Fria Tider för en ärlig rapport. Många patienter brändes levande i den brand som bröt ut i byggnaden.

Journalister från den palestinska TV-kanalen Al-Yum hävdar att IDF före attacken varnade lokalbefolkningen om behovet av att gömma sig på detta sjukhus.

 

 

Palestinierna tillåts bara ha ganska ofarliga fyrverkeriraketer, som sällan åstadkommit väsentliga skador i Israel, som ju har total kontroll över vad som får komma in i Gaza. Dessutom, om det nu varit en vilsen palestinsk raket som kommit fel, då slår den inte mitt i prick i sjukhuset och totalförstör den och över 800 kvinnor och barn.

Israel har ju bombad sjukhus och personal på löpande band under de sista dagarna. För sionisterna är Palestinierna bara djur, helt ok att slakta så många som möjligt.

"Skadorna tyder dock på att byggnaden träffades av en kraftfull missil som Hamas inte har i tjänst.

Å andra sidan bekräftade representanten för den israeliska armén faktiskt det israeliska ansvaret med sina uttalanden: ”Vi har varnat sjukhusen Al-Maamdani, Al-Ahli, Al-Arabi och fem andra sjukhus för att inte använda dem som skydd för Hamas.” skriver Global Politics.

Och Nordfront alarmerar:

"Istället för att ta ansvar över attacken har sionistregimen i Tel Aviv på olika sätt försökt att skylla massakern på Hamas. Inledningsvis postade Israels officiella X-konto en förklaring med medföljande video som ”bevis” för att det var en Hamas-raket som slagit ned på sjukhuset. Inlägget redigerades dock flera gånger och videon togs bort.    .....

En israelisk journalist och ”influenser” vid namn Hananya Naftali, som är någon typ av ”digital rådgivare åt Netanyahu, postade inledningsvis ett inlägg på X där han skrev att IDF slagit till mot en Hamas-bas inne på sjukhuset. Naftali har sedan dess raderat inlägget och postat nya där han påstår att Hamas bombade sitt eget sjukhus.

I det geolokaliserade filmklippet från nedslaget på Ahli Arab-sjukhuset syns inga efterexplosioner, vilket innebär att det åtminstone inte verkar ha funnits vapen och ammunition på plats. Många experter har också gjort bedömningen att explosionen var så kraftig att det verkar osannolikt att det skulle röra sig om en palestinsk raket. Istället påminner det om nedslag av så kallade JDAM:s, amerikanska flygbomber som bland annat använts i Ukraina."

 

Israels bandinspelning från Hamas, som sionisterna från SwebbTV nu publicerat, är definitivt inget bevis att Hamas & Co låg bakom sjukhusförstörelsen i Gaza därför Hamas är totalt under Israels kontroll. Och, Ahh, nu plötsligt funkar det att avlyssna Hamas, dagarna före den 7 oktober gick det inte enligt ljugande ledare i Israel så att hundratals Israeler kunde offras till Satan!

Update 20.10.2023 från ofria Fria Tider:

Israel anklagas för att ha fejkat bevis om sjukhusattack

"Som bevis för detta har Israel bland annat presenterat en inspelning med en påstådd konversation mellan två medlemmar i Hamas. I inspelningen pratar två män på arabiska och den ene säger att raketen som träffade sjukhuset sköts från en gravplats i närheten.

Denna inspelning anklagas för att vara fabricerad – en slutsats som flera arabisktalande journalister som brittiska Channel 4 talat med också drar. Detta med avseende på "språket, accenten, dialekten, syntaxen och tonfallet" i konversationen, enligt Channel 4:

 

Alla arabiska länder bör attackera Israel nu på en gång och öppna gränsövergången mot Israels vilja till Egypten där hundratals ambulanser och lastbilar väntar med hjälp till de torterade Palestinierna. Israel bombar ju Syrien på löpande band sedan åratal och Jordanien attackeras också ofta. USA är historiskt svag nu genom Ukrainakriget och många militärer som avskyr Israel. Dessutom behöver USA spara militär kraft mot Kina.

 

Och läs på Newsvoice:

Iran varnar Israel för att attackerna mot Gaza kommer få slutgiltiga konsekvenser

 

Update 22.10.2023:

 

Se även på WTV:

Israel attackerar sig själv då Hamas är under Israels kontroll. Repto-Benjamin Netanyahu vill ha bort demos mot honom? Upd 10.10.;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.