Israel har skickat tillbaka över 2000 militärer från Ukraina till Israhell, vit fosfor mot Palestina, Blod-Zelenskyj snart slut, Amnesty uppmanar

2023-10-13 21:24

 

Knäpptyst i de Mossad-kontrollerade svenska Media att Israel hade över 2000 militärer som rådgivare och annat i Ukraina som nu har beordrats tillbaka till Israel p g a Hamaskriget! Nedan i den tyska filmen från min 3:30.

Den djupa staten nonchalerar Ukraina nu. De vet att Blod-Zelenskyj inte kan vinna kriget mot Ryssland. Därför är hans tid vid makten och förmodligen även livet kort nu.

Filmen rapporterar också om ett skrytbröllopp i den ukrainska överklassen, maffian, med över 800 gäster och en två meter hög tårta. Pengarna kommer från EU och USA och undanhålls de fattiga och militären i Ukraina. Stackars land!

________

Israel torterar Palestinier även med vit fosfor!

 

Detta meddelande fick jag från Amnesty idag:

"Vi är förfärade av de nyheter som når oss dagligen från Israel och Palestina sedan attackerna inleddes på morgonen den 7 oktober. Tusentals människor har dödats och skadats i både Gaza och Israel och det är främst civila som drabbats. Amnesty International har arbetat febrilt med att samla, analysera och bekräfta bevis från regionen som vi nu kan sammanställa i en första av en rad uppdateringar om brott mot mänskliga rättigheter och humanitär rätt i Israel och Palestina.

Händelserna i Israel

Videomaterial analyserat av Amnesty International's Crisis Evidence Lab visar hur Hamas och palestinska väpnade grupper under de första dagarna av attackerna medvetet skjuter mot civila. I en av de allvarligaste incidenterna på musikfestivalen Supernova Music dödades minst 260 civila, medan många människor fortfarande saknas. Amnesty har också bekräftat bevis på urskillningslösa attacker från Be'eri kibbutz, Kfar Aza kibbutz och Re'im kibbutz i södra Israel.

Utöver de fruktansvärda avrättningarna av civila som ägde rum på flera platser i södra Israel har minst 150 personer tagits som gisslan till Gaza, inklusive barn och utländska medborgare, enligt israeliska tjänstemän. Amnesty International har kunnat verifiera videofilmer som visar när palestinska väpnade grupper kidnappar civila från israeliska bostadsområden den 7 oktober.

Händelserna i Palestina

Som hämnd för attackerna mot Israel har israelisk militär genomfört upprepade luftangrepp mot Gaza. Amnesty undersöker för närvarande israeliska flyganfall i Gaza. Vid ett flyganfall mot ett bostadshus i stadsdelen al-Zeitoun dödades 15 människor tillhörande en och samma familj, däribland flera barn. Vi utreder även förstörelsen av höghuset Burj Palestine i stadsdelen al-Rimal i Gaza samt bombningen av en välbesökt marknadsgata i flyktinglägret Jabalia, där minst 69 personer dödades, däribland minst 15 barn.

Israel har kontroll över de resurser som krävs för att producera elektricitet i Gaza. Sedan Hamas attacker har Israel i praktiken stängt ner möjligheterna att producera el i Gazas enda elkraftverk. Det kommer att ytterligare begränsa kommunikation och åtkomst till internet. Strömavbrotten kommer få allvarliga konsekvenser för basala behov och tillgången till rent vatten. Detta kommer att orsaka en folkhälsokatastrof som lämnar Gazas redan utarmade sjukhus utan nödvändig medicinsk utrustning vid en tid när sjukhuspersonal kämpar för att behandla tusentals skadade i israeliska attacker. Det kommer också att äventyra livet för sjukhuspatienter, inklusive personer med kroniska tillstånd eller de som vårdas på intensivvård samt nyfödda barn som vårdas med respirator.

Amnesty är också oroade över de upprepade attackerna mot gränsövergången i Rafah som begränsar möjligheten för humanitär hjälp kan levereras till Gaza och för civila att kunna fly på ett säkert sätt.

Amnesty kräver att:

• Israeliska myndigheter och palestinska väpnade grupper strikt följer internationell humanitär rätt, framför allt genom att säkerställa humanitet i krigföringen, vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder för att minimera skador på civila och civila föremål, avstå från olagliga attacker och från att utsätta civila för kollektiv bestraffning.

• Alla palestinska väpnade grupper i Gaza omedelbart och villkorslöst friger alla civila som tagits som gisslan.

Israel avslutar den 16 år långa olagliga blockaden av Gaza, genom att först omedelbart upphäva de ökade restriktioner som har införts under den senaste veckan. Israel måste sätta stopp för olagliga attacker som dödar eller skadar civila och förstör civila hem och infrastruktur. Amnesty betonar återigen att palestinska civila inte är ansvariga för Hamas och andra palestinska väpnade gruppers brott och Israel får inte, enligt internationell rätt, låta dem lida för handlingar som de inte har någon roll i och inte kan kontrollera.

• Det internationella samfundet vidtar alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa palestiniers och israelers mänskliga rättigheter skyddas fullt ut, och att garantera rättvisa och gottgörelse för offren.

Amnesty följer utvecklingen noga och fortsätter att utreda omfattningen av övergreppen mot civila i Israel och Palestina."

 

I RT:s nyhetsprogram nedan från den 13 oktober 2023 kl 18:00 visas tydligt att Fake-Vladimir Putin, originalet mördades 2014, är under Reptiloid kontroll tillsammans med RT. De förtiger nämligen det mest väsentliga i det nuvarande kriget mellan Israhell och Palestina: att Mossad har byggt upp och fortfarande kontrollerar Hamas! Svinaktigt av "Putin" och RT att förtiga detta! Israel har ingen som helst rätt att försvara sig mot sin egen False Flag attack!

 

https://youtu.be/oXjunRe0_kc?si=BSyNhVDNRAbtL83z

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.