Ukraina handlar med barn och deras organ och gör adrenochrome efter barntortyr, OSSE/OECD också misstänkt!

2023-06-26 21:29

Tysk och schweizisk alternativ media presenterar bevis på att den extremt korrupta ukrainska regeringen handlar med levande barn och deras organ. Även OSSE/OECD misstänks vara inblandad. En av deras medarbetare, Vera Vajiman, har blivit en whistleblower. Hon säger att inte mindre än åtta hemliga ukrainska laboratorier har upptäckts efter ryska raketattacker. Där mördar ukrainska nazister barn från Donbass för att tjäna stora pengar på deras organ. De packeteras sedan i lådor som deklareras som ukrainsk spannmål. Även adrenochrome utvinns av de svårt torterade barnen.

Detta "bekräftar tidigare rapporter från den ryska militären och till och med från den ukrainska militären själva, som öppet har skrutit om att de skördar barnens organ och kroppsdelar för kontanter." skriver Bakom kulisserna.

Organisationen som stjäl barn även i Ukraina kallar sig för "Vita Änglar" och skyddas av den ukrainska polisen. "Putin har ju tagit ner en massa biolabb (42 st) också, samt räddat över 32 000 barn från barn- och organhandel."

 

https://youtu.be/YG9Aq-t-qVU

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.