Ryssland gick med på att arrendera Krim i slutet på mars 2022 i fredsavtalsutkastet från Turkiet som Rysslands och Ukrainas utrikesministrarna redan hade skrivit på!

2023-06-17 19:57

 

Via Vitrysslands chef Lukasjenko kom det nu fram att Ryssland hade gått med på i slutet på mars 2022 att arrendera Krim från Ukraina som en viktig punkt i fredsavtalsutkastet från Turkiet, Istanbul-avtalet, som Rysslands och Ukrainas utrikesministrarna redan hade skrivit på! Putin ville också skriva på men sedan kom USA och England som tvingade Blod-Zelenskyj att sabotera freden för att slakta hundratusentals ukrainare.

Av filmen framgår också att den halft sönderbombade chefen för den ukrainska militära underrättelsetjänsten, Generalmajor Kirill Budanov, 37, som vårdas på ett Bundeswehr-sjukhus i Berlin, har indirekt sagt att befolkningen på Krim är sådana Untermenschen (nazistuttryck för värdelösa människor) att de alla förtjänar att bli massmördad!

En sådan terrorregim har Ukraina sällan haft! Utan den amerikanska statskuppen i Ukraina februari 2014 hade sådant nazistpack inte kunnat komma till makten i Ukraina!

Se även på WTV:

Blod-Zelenskyj mördar civila översvämnings-flyktingar på löpande band, då motoffensiven misslyckas;

Mest talar för att Ukraina sprängde dammen, som de beskjutit hela tiden sedan mitten 2022, då motoffensiven misslyckades vill de tigga ännu mera vapen;

 

https://youtu.be/P1S47Nz-bVA

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.